Det kæmpestore hundeindlæg #1

2017 – året der endelig er ved at være slut

2017 har været et virkelig underligt år. Jeg har været mere fraværende fra bloggen end nogensinde før med forskellige grunde og forklaringer. Det har ikke været løgn noget af det, men der er sket mange ting, som jeg normalt ville have skrevet om på bloggen, men ikke har gjort. Jeg vil forsøge at skrive lidt om det hele her. Men kort og uden for meget brok og tristhed.

I januar færdiggjorde jeg min bachelor, hvilket var rigtig fedt. Jeg vidste at mit liv nu skulle ændres fra at have været studerende så længe jeg husker, til at der nu ventede mig et job på den anden side. Det var selvfølgelig ikke sikkert hvornår eller hvilket, men det var uden tvivl den vej det ville gå.

I februar var jeg oppe i min bachelor og blev dermed færdig som socialrådgiver. Jeg nåede at sende 8 jobansøgninger, og fik det første job jeg var til samtale hos med ansættelse midt i marts 2017. Jeg følte mig spændt, glad, nervøs og meget heldig. Jeg havde slet ikke lyst til at være på dagpenge og gå hjemme, så det var helt perfekt. Jeg startede på job og blev kastet direkte ud i det. Det var meget overvældende, men samtidig gjorde jeg hvad der blev forventet af mig, jeg ville jo gerne vise jeg var sådan en der var værd at holde på (de første 3 mdr. Er man på prøveperiode) og jeg glemte lidt mig selv i det. Sommeren kom og min morfar og hans kæreste fortalte de ville sælge deres kolonihave og fordi jeg er familie, kan man gå udenom venteliste. Det var en drøm for mig og Mattis at købe en kolonihaven og vi gik straks igang med at lægge budgetter og tale med banken. Vi fik grønt lys fra banken og ventede nu kun på den var klar til overtagelse. Det var helt fantastisk da vi fik den, vi brugte enormt lang tid på at gøre den vores, male, rive ned, smide ud osv. Oda elskede haven og vi grillede og hyggede hver dag. Det føltes skønt at have en have og vi nød nogle måneder derude.

På jobbet kørte det som det plejede, i et meget højt gear. Jeg fandt ud af, at det med at have en blog og være socialrådgiver satte mig i et dilemma. Det skrev jeg lidt om her. Jeg begyndte at få det rigtig svært, jeg følte mig ked af det og presset men gjorde ikke noget ved det, jeg tænkte det bare var en fase.

Der sker pludselig det, at vi får at vide, at vi er opsagt fra vores lejlighed. Det kom bag på os begge, og satte gang i en masse ting. Vi skulle til at finde et nyt sted at bo og så var der fortsat jobbet som var rigtig hårdt. Jeg endte med at blive sygemeldt med stress og angst af min læge, og var fuldtidssygemeldt i 5 uger. Jeg er tilbage på jobbet igen og det går rigtig godt og fremad, men det var et kæmpe nederlag for mig som relativt ny i job og helt nyuddannet. Jeg kunne skrive side op og side ned om det her år, men jeg vil forsøge at gøre det kort. Vi har fundet en lejlighed og vi flytter om 2 uger. TO UGER. Vi er nødt til at sælge kolonihaven så den bliver solgt i løbet af forår/sommer. Det er super ærgerligt, det var en kæmpe drøm for os, men vi må erkende, at vi simpelthen ikke har råd.

Bloggen har været prioritering fordi alle de her ting har fyldt så meget. Men fra 2018 så puster jeg nyt liv i bloggen i forbindelse med den nye, friske start i vores nye hjem. Jeg glæder mig meget til at tage jer med indenfor, og jeg tænker både billeder og videoer og har en masse nye og gode ideer! Jeg beklager stilheden herinde og håber I er klar på et fantastisk år 2018 sammen i den kreative verden. Frem til nytår har jeg nogle mega fede læser – og datinghistorier og lidt andet godt. Jeg glæder mig til at komme igang med år 2018, det kan kun gå for langsomt. Tak for jer der stadig er med.

6 kommentarer

 • Sidsel

  Glæder mig til at fælge med videre næste år! Ønsker dig, og jer, alt det bedste for 2018! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Glædelig jul og håber alt det bedste for jeres nye år på trods af alle udfordringerne! Dejligt du stadig er her! ❤️☃️Fast læser fra start🙋🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Godt nytår 🙂 Glæder mig til stadig at følge bloggen i det nye år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Vil altid følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig glædelig jul og godt nytår! Vi læses ved i 2018! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kæmpestore hundeindlæg #1