De lækreste brownies

De smukkeste ure med rabat

screen-shot-2017-09-27-at-10-38-51

Indlægget er sponsoreret af Daniel Wellington

Jeg har endnu engang fået lov at give jer en 15% rabatkode til Daniel Wellingtons smukke ure. Der er netop kommet en ny kollektion af virkelig smukke ure, personligt er jeg mest til de lidt større urskiver, men det er jo en smagssag. Jeg er til gengæld blevet helt vild med de sorte ure de har, og det er længe siden jeg har haft mit klassiske hvide på. Men hvis I vil shoppe med rabat, så er koden MICONFESIONDW og gælder alt på deres hjemmeside. Rigtig god fornøjelse.

2 kommentarer

 • Olivia

  Hej Line Sofie.
  Jeg går lidt med nogle tanker om at søge ind på socialrådgiver udd. til sommer. Flere i min omgangskreds har bekræftet at de tror jeg vil være god i det job, men i den her studie/job jungle har jeg stadig lidt tvivl. Tvivl om det er for hårdt et job med for barske situationer, eller om det alt sammen opvejes af glæden ved at hjælpe andre…. og om det måske er bedst at vente nogle år og være lidt ældre og bedre til at håndtere det (er 21 år). Vil du fortælle lidt om studiet, jobbet og dine tanker om det? Jeg kender nemlig ikke lige nogle andre der er socialrådgivere. 🙂
  Venlig hilsen Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  En af de flotteste modeller du har fundet dér 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste brownies