Sommerens lækreste og sundeste læskedrik

Vi søger en hundebabysitter

Kære alle herinde. Jeg håber I kan hjælpe os med at finde den helt rigtige hundebabysitter til vores lille hvalp Oda. Da vi ikke har uendeligt med ferie, og Oda stadig er for lille til at være alene hjemme en hel arbejdsdag, søger vi en sød mand eller kvinde, der kan komme i vores lejlighed et par timer om dagen, når vi er på arbejde. Det drejer sig om 2-4 timer pr. dag (alt afhængig af hvilken dag det er på ugen) og de næste uger frem (selvfølgelig ved vi at man ikke kan hver dag, så vi håber på at finde et par stykker vi bliver glade for, som kan komme her).

Oda er en lille fransk bulldog pige på 11 uger. Hun er enormt sød, rolig, nysgerrig og glad, og så har hun krudt i røven de timer hun er vågen, men sover også meget af dagen. Måske kommer du til et par timer med fuld fart, masser af leg og lidt frisk luft, måske kommer du til en hund, der allerhelst bare vil putte med dig det meste af tiden. Da Oda stadig er så lille som hun er, har vi brug for, at det er en person der kommer herhjem, så hun vænner sig til sit eget hjem, før hun skal passes andre steder. Vi elsker vores lille hund meget højt, og vi vil derfor finde den helt rigtige vi stoler 100% på, til at komme her og være. Derfor vil vi gerne møde personen/dig inden, herhjemme, hvor du også lige kan møde os og Oda. Til gengæld tilbyder vi sjove timer med Oda, kolde sodavand i køleskabet og selvfølgelig også betaling for det.

Vi bor på 4. sal på Nørrebro. Hvis du kender en (der kender en, der kender en) så smid ham eller hende i vores retning på mail (linegyldholm@gmail.com) eller bed dem send en sms på enten 50 53 24 23 eller 61 78 75 44, så svarer vi med det samme.

Hilsen Oda, Line og Mattis

screen-shot-2017-06-25-at-16-00-26 screen-shot-2017-06-25-at-16-00-49

   

8 kommentarer

 • Sofie

  Hej Line
  Jeg har sendt dig en mail igår – nu kan det selvfølgelig være at din inbox flyder over, men bare lige for at forsikre at den ikke havner i spam mappen hvis I kan bruge mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun dog bare super dejlig, og sød! Hvis jeg boede tættere på ville jeg meget gerne <3

  Rigtig god dag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg håber, at I finde den, eller de, helt rette til at passe skønne lille Oda. Hun ser simpelthen så kær ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvis ikke det var fordi at jeg smutter til London slut august, så havde jeg meldt mig selv frivilligt! Jeg ELSKER franske bulldogs, og mit hjerte smeltede lidt, da jeg så denne lille skabning.
  Håber I finder den helt rigtige person! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hej

  hvor er det en sød “annonce” og skønt billede, jeg kan ikke selv, men vil da mene rigtig mange må være interesseret. Jeg har selv hund og tænker om det ikke ville være en god idé at den fik en lille tur mens den blev passet?

  kh
  anna
  ps: elsker din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej 🙂 Tak.. jeg tror ikke helt jeg forstår det du skriver? Altså om det er en god idé at Oda får en tur? Eller? For jo selvfølgelig skal hun udenfor.. men hun er så lillebitte at det jo ikke er lange gåture der er snak om.. og nogle gange er hun fuld af energi og kan være ude længe.. andre gange er det en lille tur udenfor og så hjem og putte 🙂 Men jeg har måske ikke helt forstået 🙂

   Tusind tak for ros <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anna

   hej igen

   det jeg mente var at hundepasseren jo også kunne gå en lille tur med hunden, i stedet for at passer og hund kun er i lejligheden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   nå ja selvfølgelig !! De skal da ikke kun være i lejligheden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sommerens lækreste og sundeste læskedrik