En kæmpe forskrækkelse

Historien om et anker

Jeg tror aldrig jeg har hverken vist eller fortalt jer, at jeg har fået en ny tatovering. Ny på den måde, at det er det første, jeg har fået lavet noget siden jeg fik fjernet mine to tatoveringer med laser. Denne fik jeg for et halvt år siden og det er EN KÆRESTETATOVERING. Yup, we’re that couple. Mattis og jeg har fået en tatovering sammen, nemlig et lille fint anker. Hvorfor så et anker, kan man tænke. Det har intet med sømænd eller vores kærlighed til havet at gøre, det er ganske enkelt et anker fordi det selvfølgelig er så fint, men også fordi det symboliserer vores evige kærlighed til hinanden. Mattis er mit anker, han holder mig ikke tilbage, men han er altid med mig til at holde mig groundet, være min støtte, min beskytter og stabilitet selv igennem turbulente og hårde tider, og så symboliserer den vores stærke kærlighed og bånd. Med Mattis er jeg altid tryg og vores anker er dedikeret til hinanden og vores bånd sammen. Hvis I ikke er helt stået af pga. det sukkersøde indlæg, så kan jeg fortælle, at som I ser på den gif jeg så fint har lavet, så bruger vi vores anker som en slags high-five. Mattis har sit anker placeret på fingeren, jeg har mit på siden af håndleddet, så når vi high-fiver på noget (og det gør vi især når vi vinder i rocket league) så foregår det som I kan se ovenfor. Jeg er rigtig glad for det, og selvom man engang imellem får spørgsmålet ‘hvad så hvis I går fra hinanden’ så er jeg ikke i tvivl om, at det er den helt rigtige beslutning og jeg er SÅ glad for den. Jeg vil gerne vise jer nogle billeder af den på et tidspunkt, den er meget fin og simpel.

   

1 kommentar

  • Mette

    Det er da det fedeste ever! vildt sødt <3 Og det er da ligegyldigt om I er sammen til verdens ende eller ej; I vil altid have været hinandens anker uanset hvad. Man kan ikke slette hvad man har haft sammen, og det bør man heller ikke! Det er bare så fint, at se at efter alt det bullshit du har skrevet om, at der er én der seriøst er så sød ved dig. Hvordan fandt i sammen og har du egentlig skrevet et indlæg om jeres start? I så fald kan jeg ikke finde det <3
    Al kærlighed herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En kæmpe forskrækkelse