Hvorfor bliver vi ved med at se ham, når han ikke er værd at samle på?

Denim Dungaree

dungarees

1. here  |  2. here

Jeg synes de her denim smækbukser er så lækre. De har været udsolgt af nogle gange, så nu kan jeg se de er der igen, og jeg må lige klikke mig et par hjem. De koster kun 428 kr., så det er lige til at overkomme. Jeg håber I har nydt solen og den dejlige varme weekend vi har i vente. Indlægget indeholder affiliatelinks.

   

1 kommentar

  • Anette

    Godaften Line Sofie…:)
    Jamen så fine smækbukser …er jegg da nød til at eje,,,:) Er list i tvivl ang. størrelserne …kan du måske hjælpe… På forhånd tak … ps nyder stadig din skønne blog…på 6 år 🙂 Ha en forsat fantastisk aften knus Anette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvorfor bliver vi ved med at se ham, når han ikke er værd at samle på?