Denim Dungaree

20% PÅ ALT FRA ASOS

adidas

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here

Det er sjældent ASOS disker op med en 20% rabatkode der gælder ALT. Men det gør de nu. Og kun i 24timer. Koden er SWEET og udløber i morgen, d. 30.05.17 kl. 10.00, så shop amoooooook! Jeg eeeelsker Adidas sneaks og hvis jeg svømmede i penge, så ejede jeg dem allesammen. Her er 15, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje. Indlægget indeholder affiliatelinks.

2 kommentarer

 • B

  Hej søde du
  Her en kommentar der intet har med indlægget at gøre – jeg håber, at det er i orden.
  Jeg vil bare fortælle dig, at jeg fulgte med på bloggen, tilbage dengang hvor du var i Kina, gennem det hjerteskærende brud med P, kærligheden med Flo og en masse andre ting jeg ikke husker, men som jeg lover dig, at jeg flittigt læste. Og så stoppede jeg med at følge med. Og jeg kan ikke fortælle dig hvorfor, for jeg ved det simpelthen ikke. Men forleden dag tænkte jeg på dig, og så fandt jeg dig igen. Jeg blev glad. Og igen blev jeg en smule forelsket, i den person du er. Jeg glæder mig til at læse om alt det, der er sket siden. Jeg kan se, at jeg er gået glip af en masse. Men jeg glæder mig til at læse om dit liv, og jeg glæder mig til at lære dig at kende endnu engang, som jeg føler at gjorde dengang. Jeg har savnet dig, kan du tro, trods jeg aldrig har kendt dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej B. SIKKE EN FANTASTISK kommentar, den gør mig virkelig virkelig glad <3 du har gjort min dag endnu mere fantastisk – og velkommen tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim Dungaree