20% rabat kun i weekenden

Undskyld # 3 | En læser deler

Læs del 1 her og del 2 her

Jeg fik meget hurtigt svaret min lækre kollega, at jeg ikke brugte facebook så meget og så skyndte jeg mig ellers ud ‘efter kaffe’. Samme dag holdt jeg lidt lav profil, jeg havde virkelig mange følelser og tanker omkring alt det her. Til frokost kom en kollega ind på vores kontor og fortalte mig, at min kæreste var på vej. Han ville spise frokost med mig. Jeg blev ildrød i ansigtet da min nye lækre kollega meget overrasket udbrød ‘du har en kæreste?!’ Og mine andre kolleger sagde ‘ej helt ærligt, har du ikke fortalt det.. ja hun har og han er så sød’. Jeg følte seriøst mine kinder var brudt i brand og jeg havde den største klump i maven. Få minutter senere stod min kæreste på mit kontor, som han havde gjort det så ofte før og hilste på mine kolleger, gav mig et kys og kiggede på min nye kollega. Jeg har aldrig følt mig så akavet, jeg kunne krybe ned i et lillebitte hul. ‘Øhm.. skat.. det her er min nye kollega.. kollega, det her er min kæreste’ de gav hinanden hånden og min kæreste sagde ‘jeg troede det var en ældre mand, der var startet her’ og smilede rundt til alle.

Nej nej nej nej skyd mig. Min lækre kollega smilede og sagde drillende ‘nå, har du bildt din kæreste ind jeg er gammel mand ligefrem’ og jeg fik hurtigt sagt ‘haha nej nej, jeg sagde bare du var ældre end mig’ og så skyndte jeg ellers at tage min kæreste i hånden og komme ud derfra. Jeg vil gerne lige understrege at jeg var ildrød i ansigtet, og dét at jeg vidste det og at alle kunne se det, gjorde mig endnu mere utilpas og postkasserød i ansigtet. Det er nok det mest ubehagelige at stå i den situation, og jeg husker det som var det igår. Men fuck hvor var det fortjent egentlig, jeg havde jo selv sat mig i den situation.

Jeg kom igennem frokosten med min kæreste, som hverken nævnte min meget flotte kollega, mine ildrøde kinder eller den akavede måde det hele var foregået. Men jeg tænkte, at den ville han tage op senere. Jeg havde slet ikke lyst til at gå ind på kontoret efter frokost, jeg følte mig flov og ydmyget og jeg kunne ikke se de andre i øjnene. Jeg havde jo selv sat mig i den situation, men det var bare slet ikke den person jeg var og ikke sådan jeg havde lyst til at være.

På vej ud fra toilettet mødte jeg igen min kollega og han stoppede mig og kiggede mig direkte ind i øjnene og sagde ‘så du har en kæreste..?’. Jeg havde ekstremt dårlig samvittighed, lidt overfor min kæreste, men rigtig meget overfor min kollega. Selvom jeg burde havde mest dårlig samvittighed overfor min kæreste, så kunne jeg ikke lade være med at have ondt af ham, jeg havde jo flirtet med ham og fået ham til at tro, at jeg måske var interesseret.. og hvor fanden skulle han vide fra jeg var optaget. ‘Ja.. jeg har en kæreste’ sagde jeg og smilede. Han kiggede ned i gulvet og så tilbage op i mine øjne ‘det er godt nok lidt ærgerligt.. jeg har ellers sådan lyst til at kysse dig’ og så gik han bag mig og lukkede døren bag sig. Og så stod jeg der. Jeg var fuldstændig i chok, jeg følte mig udmattet, næsten feberramt, jeg havde dårlig samvittighed blandet med sommerfugle og kilden i maven. Det var virkelig underligt.

Min kæreste kommenterede aldrig på hændelsen, om han ikke tænkte over det eller bare forsøgte at glemme det, fandt jeg aldrig ud af, men vi talte aldrig om det. For at spole over de næste par måneder uden at trække min historie i langdrag, fortsatte flirteriet, som også intensiveredes som tiden gik, ‘tilfældige’ småberøringer blev til flettede fingre og sms’er til hinanden privat, som blev til vi mødte ind lidt tidligere end de andre, hvor vi kyssede inden de andre mødte ind, morgenkys blev til lange hede kys på toiletterne, som til sidst blev til sex. Ja, jeg havde sex med min kollega. Jeg kunne godt have trukket den langt ud og lavet en hel spændende fortælling op til, men jeg hader simpelthen mig selv for jeg aldrig stoppede det, at jeg helst vil over denne del hurtigt.

Min kæreste derhjemme var fortsat sød, god, omsorgsfuld og mild. Jeg forsøgte at være ekstra på overfor ham, primært så han ikke skulle fatte mistanke. Jeg slettede alle spor efter mig (sms’er, tøj kollega havde rørt ved osv.) og det gik sådan et stykke tid. Jeg havde sex, meget sex med min kollega og ikke så meget med min kæreste. Det var gået fra relativt uskyldige flirtende blikke og dårlig samvittighed over min interesse i en anden mand, til at jeg var en utro kvinde. Jeg var min kæreste utro, igennem længere tid.

Min kollega inviterede mig på weekendbesøg og småture, og vi forsøgte at holde det i privaten, da jeg var super paranoid over at skulle møde nogen, hvis jeg gik med ham. En dag kiggede mig kollega på mig og sagde ‘jeg vil dig gerne.. mere end det vi har. Jeg kan virkelig godt lide dig’ og hele min verden væltede. Jeg havde gået rundt i lang tid med en klump i maven over det her og nu kunne jeg ikke rumme det mere. Jeg var så langt ude, at jeg ikke kunne nå at stoppe det. Jeg kunne ikke trække grænsen, den var overskredet. Jeg fortalte ham at jeg også var meget vild med ham, men at jeg også elskede min kæreste og jeg var ekstremt forvirret over hele situationen. Han fortalte mig at han ville vente på mig, til jeg blev klar til at slippe min kæreste. Når jeg var sammen med min kollega, så følte jeg mig meget afklaret, jeg måtte slutte det med min kæreste. Men så snart jeg kom hjem og ud fra den sindssyge bobbel jeg var i med min kollega, så kunne jeg ikke se en verden for mig uden min kæreste. Jeg elskede ham virkelig og han var fantastisk.

Men som I nok har fornemmet allerede nu, så ender historien ikke her med, at jeg blev med min kæreste. Den ender heller ikke med jeg blev med min kollega. Den ender virkelig skidt, det hele slutter på en helt ekstremt turbulent og forfærdelig måde. Jeg har så ondt i maven når jeg tænker over det, på trods af det er så længe siden.

Fortsættes

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat kun i weekenden