Stemningsvideo fra skiferie i Norge

Undskyld | En læser deler

Min kærlighedshistorie er fyldt med skyld og skam. Jeg har været så modbydelig og den dag i dag er det stadig svært at leve med det jeg har budt et andet menneske. Denne her kærlighedshistorie er på ingen måde rosenrød, men jeg tror det er godt for mig at dele den. Det er 5 år siden den sluttede og jeg kan stadig næsten ikke holde ud at tænke på det.

Det hele startede med en forårsforelskelse. Som det skal være. Jeg forelskede mig i en mand ligeså hurtigt, som morgen bliver til aften. Han forelskede sig også i mig og der gik ikke længe, før vi var flyttet sammen og tilbragte stort set hver dag sammen. Jeg var ikke et sekund i tvivl på os eller på ham. Jeg var aldrig utryg når han var fra mig, vi havde et sundt og meget smukt forhold. Han var høj, veltrænet, pisse lækker og så var han sjov og klog. Han var bestemt en mand mange piger kiggede langt efter. Men han havde altså valgt mig. Jeg følte mig så heldig, så lykkelig og sammen havde vi 2 virkelig dejlige år sammen, som jeg ikke vil bruge meget plads på at skrive om. Ligegyldige Småskænderier og diskussioner kunne tælles på én hånd de par år, resten bestod af sex, nærhed, rejser, eventyr, fulde aftener, lange snakke, intense kys, fremtidsplaner og ikke mindst timevis af gode grin. Jeg elskede ham med alt jeg var, helt ind i mit inderste og ud til det yderste hårstrå på mit hoved. Han var MIN person.

Efteråret 2 år efter vores kærlighedseventyr var startet på en mild forårsdag, skulle jeg starte på en ny arbejdsplads. Jeg var så spændt og glad. Han kørte mig på første arbejdsdag, havde lavet en madpakke og jeg kan stadig huske præcis, hvad der stod på sedlen han havde lagt i ‘Min dejlige skat. Tillykke med du er nået hertil, jeg er så stolt og glad og jeg elsker dig. Nyd din frokost, jeg har lagt hele 2 ostehapser i til dig. Vi ses senere’. Han var altid så betænksom og rar. Sådan et menneske alle sagde om ‘han er virkelig en god mand’. Derfor smerter det mig også, hvad jeg har gjort. Jeg fortryder så inderligt.

Dagen gik rigtig godt, ligesom de efterfølgende 2 mdr. På mit arbejde. Jeg blev hurtigt dygtig og jeg havde nogle fantastiske kolleger. Da det blev vinter og sneen begyndte at falde, skulle vi ansætte en ny i min afdeling og jeg blev bedt om, at være med til ansættelsessamtalen, da det ville være en person jeg bl.a. skulle arbejde tæt med, og så er det jo vigtigt teamet har kemi. Jeg følte mig stolt og spændt på dagens samtaler. Den allersidste samtale var med en mand, der var 5 år ældre end jeg selv. Da han kom ind i rummet kiggede han som det første på mig og mit hjerte hoppede et slag over. Han var ikke bare ualmindeligt lækker, han var også så charmerende og selvsikker og han kom ind i rummet, som om det var hans..men på den fede måde. Han var selvfølgelig også pisse klog og inspirerende og derfor var der heller ingen tvivl om, at jobbet var hans. Nu skulle jeg altså til at arbejde tæt med en mand, der på 30 minutter havde forvandlet min mave til boblende lava, der på en og samme tid føltes spændende og helt forkert. Efter samtalen havde han givet alle et håndtryk og da jeg fulgte alle ud, gav han mig et kram, kiggede mig intenst i øjnene og sagde ‘jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig’.

Jeg havde det så underligt de efterfølgende uger. Jeg tænkte på denne her mand hver dag og jeg var fraværende overfor den mand, som jeg delte min hverdag med. Han bemærkede det og jeg fortalte vi havde meget travlt og at jeg derfor var en smule fraværende af den grund. Dagen kom, og den nye kollega skulle starte i vores team. Jeg kan stadig huske følelsen, da han trådte ind på vores kontor. Jeg kan næsten ikke beskrive hans selvsikkerhed og charme, men jeg tror vi allesammen fik lidt røde kinder og gele-ben, da vi skulle rejse os op og byde ham velkommen. Vi havde indrettet en plads til ham med et skrivebord, en computer og så havde vi stillet blomster og chokolade til ham. Han skulle selvfølgelig sidde lige overfor mig, på den måde, hvor hvis man kiggede på fra sin computer, så kiggede man lige ind i hans store brune øjne. Han fik mig til at føle mig som en fjollet teenager, når han talte til mig rødmede jeg, når han kom ind i et rum, fik jeg lige sådan et stik i maven og jeg havde svært ved at koncentrere mig. Jeg var på toilet 5 gange den dag, fordi min mave var så meget på overarbejde. Det var simpelthen så underligt det der skete og den dårlige samvittighed ramte mig altid så snart jeg havde forladt arbejdspladsen, for at køre hjem til min smukke, søde og støttende kæreste. Jeg tog mig selv i, slet ikke at tænke på min kæreste en eneste gang i løbet af dagen, som jeg ellers altid gjorde. Jeg glemte at ringe eller skrive i min frokost, som vi næsten også dagligt gjorde..jeg glemte faktisk lidt alt om den virkelige verden, når jeg var på arbejde.

Det var som om der nu eksisterede to verdener. Den på arbejdet og den udenfor. Når jeg var i den verden på arbejdet, betød intet andet noget for mig. Min kollega flirtede meget med mig, han komplimenterede min tøjstil, mit hår, mit arbejde osv., og pludselig havde jeg ekstra meget lyst til at stå en time tidligere op, for at krølle mit hår og vælge det helt rigtige outfit.

Jeg var på vej ud på et rigtig dumt sidespor, det vidste jeg. Men jeg kunne ikke stoppe det.

Fortsættes

4 kommentarer

 • C

  Du loooooovede næste afsnit ville komme i går – “nogen” har virkelig brug for en god overspringshandling under speciale-skriveri 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   haha jeg ville bare så gerne dele jeg havde fået job.. håber det er ok 😉 Den kommer i dag, det LOVER jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvornår kommer fortsættelsen? 🙂 De er virkelig spændende, de her “en læser deler”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningsvideo fra skiferie i Norge