En ‘farlig’ kollega #2 | En læser deler

ADIDAS LOVE

adidas

 

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here

Jeg eeeelsker Adidas sneaks og hvis jeg svømmede i penge, så ejede jeg dem allesammen. Her er 15, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje. Men hvis jeg kun må vælge ét par på kollagen, så er der ingen tvivl om det er nr. 5. Jeg synes de er så fede. Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ikke-navngivet-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ‘farlig’ kollega #2 | En læser deler