Lille Wilma

Rigtig godt nytår, I kan stadig nå det!

classic-black

Godt nytår til jer alle. Jeg har en masse indlæg klar til jer her i det nye år, men dette indlæg skulle egentlig blot være en reminder, til de af jer der ikke nåede at få et DW ur med inden jul, så vil jeg bare fortælle jer, at koden på 15% gælder til d. 15 januar. Nu hvor lønnen er gået ind, følte jeg tidspunktet var det rigtig at sige det på. Jeg vil ikke sige så meget mere end det, og så håber jeg selvfølgelig I havde det mest fantastiske nytår og får en dejlig første dag i 2017 uden alt for mange tømmermænd.

Koden er MICONFESION15 og giver som sagt 15% på alt på Daniel Wellingtons hjemmeside indtil d. 15 januar. Rigtig god shopping. Sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Wilma