Utroskab.. hvor er det pinligt!

Nytårsforsæt, 2017

Jeg har egentlig aldrig gjort mig så meget i nytårsforsæt, men jeg synes faktisk der er noget fedt over det. Man kan jo altid sætte sig nogle nye mål, uanset hvornår på året, men man får en følelse af, at man kan starte på en frisk, blot fordi et tal er skiftet ud. Derfor tænkte jeg, at I år vil jeg lave en liste til mig selv, med nytårsforsæt. Jeg er ikke hende, der bliver enormt skuffet, hvis jeg ikke overholder dem alle, men det er en motivation, og nu har jeg skrevet dem ned både her og på en tavle derhjemme.

Blive færdig med min uddannelse (jeg har mine sidste eksaminer denne måned, så er jeg færdiguddannet)

Finde et job jeg bliver rigtig glad for og få min første rigtige ‘voksenløn’

Spare penge sammen. Det er jeg enormt dårlig til, så 2017 bliver året, hvor dét vender.

Elske mig selv og stoppe med at være så enormt selvkritisk. Det er virkelig ikke noget, der bidrager til lykke.

Træne fast og altså ikke kun i perioder. Om det bliver 7 gange om ugen nogle uger og 3 gange andre, gør mig intet. Men at jeg i slutningen af året kan se et fast mønster i mine træningsrutiner og, ikke mindst, at finde glæden ved træning.

At rejse. Jeg plejer at rejse hvert år, men har ikke rejst så meget, som jeg gerne ville i 2016. I år skal jeg rejse minimum 3 gange. Jeg skal på skiferie (for første gang i mit liv) i februar, så skal jeg til Budapest med Mattis engang i foråret, og så er vi ved at planlægge en tur til sydens sol, mig, Mattis og to af vores venner. Så jeg tror på det holder.

At begynde at spille bordtennis. Mattis og jeg har fundet ud af, at vi synes det er pisse sjovt at spille bordtennis sammen, og vi er derfor blevet enige om, at det er noget vi vil gøre til en fast ting sammen, måske en gang om ugen. Det er både sjovt og faktisk fysisk hårdere end man tror. Mange tror det bare er hygge, men altså man får både pulsen op og sved på panden, så det er en god måde at få kærestehyggetid sammen, samtidig med at bryde træningsrutinerne, med lidt sjov sport.

At lære at ting tager tid. Jeg er en meget utålmodig type, og jeg skal simpelthen lære, at en opsparing ikke vokser med 50.000 kr. om dagen, med den indkomst jeg har, at resultater fra træning ikke sker over natten,  osv. Ting tager tid og jeg vil gerne blive bedre til at bevare motivationen, også selvom jeg synes at ‘efter 2 uger burde der da være sket SÅ meget’.

Arbejde med min frygt. For tiden har jeg enormt mange mareridt og det er oftest i perioder, hvor min angst og frygt fylder rigtig meget. Jeg vil gerne blive bedre til at håndtere disse følelser, da jeg tror på, at det vil bidrage til en mere rolig hverdag og ikke mindst noget nattesøvn, som ikke er fyldt med død, bilulykker, utroskab, svigt, og alt muligt andet forfærdeligt.

Lave videoer på min youtube. Jeg startede lidt op med det, men blev slået ud efter kort tid (det skal jeg nok komme ind på på et tidspunkt). Jeg synes det var sjovt og lidt anderledes end altid at skrive ting, og så virkede det som om I syntes det var hyggeligt med lidt film. Så det starter op igen efter mine eksamener, som vil fylde det meste af måneden.

Så.. det var vist det. Måske jeg ikke kan klare dem alle, men jeg vil forsøge 🙂 Har I nogle nytårsforsæt, eller synes I det er noget pjat?

sponsoreret

4 kommentarer

 • Charlotte

  Ihh jeg glæder mig til hvis der kommer flere videoer på youtube. De er så hyggelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Line. Håber du går igang med Youtubevideoer igen, for du er rigtig dygtig til det! Jeg så din kærestevideo og fik min kæreste til at se med, og vi syntes simpelthen bare, at det var SÅ hyggeligt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Jeg tror ikke rigtig på nytårsforsætter, men jeg ved 2017 bliver et fantastisk år fordi det er året hvor min drøm om at flytte til det store varme udland bliver til virkelighed. Jeg flytter nemlig til Vietnam 1 marts og det er virkelig det bedste 2017 kunne byde mig! 😀

  Udover det er jeg helt enig med dig og total utålmodig, fordi hvorfor vokser en opsparing ikke med 50.000 kr om dagen? Det er fandme for dårligt 😀

  Chris b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lavet nogle nytårsfortsætter for første gang, og en af dem handler også om at lave en opsparing. 🙂 Derudover vil jeg gerne læse flere bøger, i stedet for at bruge endeløse timer på nettet og føle at dagene forsvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utroskab.. hvor er det pinligt!