Januar, måneden der bare skal overstås

Eksamensangst niveau – 100

screen-shot-2017-01-12-at-12-55-30

 

Sådan en samtale her finder sted, når man sidder med eksamensforberedning op til begge ører, og er absurd eksamensangst. Jeg har en coaching på mandag, som netop skal hjælpe mig med dette. Det glæder jeg mig meget til, selvom den brændende fornemmelse i maven lige nu fortæller mig INTET hjælper før de eksamener er overstået, så er jeg spændt og håber virkelig på det giver mig lidt ro. Jeg tænkte igår på, at jeg har været til en million eksamener gennem de sidste mange mange år, jeg mangler nu kun 2, så det burde jeg kunne klare. De allersidste 2 eksaminer. I min forberedelsestid finder jeg rigtig stor trøst i min veninde, som har præcis samme ubehagelige angst omkring eksamener som mig (og som SÅ mange andre – det burde fandme forbydes). Jeg lover mere aktivitet på mine platforme efterfølgende, men indtil da, vil I så ikke krydse alt hvad I har for jeg klarer mine eksamener, og kommer rigtig dejligt ud på den anden side? Jeg er sikker på det vil hjælpe mig hele vejen herhjem, hvor jeg sidder og sveder over teorier og paragraffer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar, måneden der bare skal overstås