En læser deler

Det startede med en polterabend | En læser deler

Søde læsere. Hermed kommer første bidrag til den nye kategori ‘en læser deler’ som I kan læse mere om her. Jeg håber I får glæde af det.

____

Sommeren 2015. Sommeren som i øjeblikket virkede som den lykkeligste sommer og som dén dag i dag, januar 2017 mindes som den mest hjerteskærende sommer jeg ville ønske jeg kunne slette fra kalenderen.

Sommeren 2015 var sommeren hvor det ”at date” fyldte ekstremt meget i mit liv – fyldte på den virkelig positive måde. Jeg mødte en sød fyr på tinder, som jeg havde virkelig god kemi med, men så var den ene på ferie, så den anden, det eneste det blev til det første lange stykke tid var søde snaps og søde beskeder. Men så var der ham her… Jeg mødte ham til en polterabend. Vi landede ved siden af hinanden til morgenmaden og efter meget kort tid kævlede vi løs. Så meget, at vi stort set ikke hørte andet der blev snakket om rundt om bordet.

 Vi skiltes, mændene for sig og kvinderne for sig resten af dagen. Til vores polterabend havde de andre damer godt bemærket vores kemi under morgenmaden. Jeg grinede bare af dem og gjorde både grin med hans navn og hans ”mandepatter”. Ikke fordi han var tyk, som sådan, ”men jeg ledte jo efter den perfekte, ik” og i min (overfladiske) verden havde den perfekte i hvert fald ikke mandepatter.

 Alligevel var der, dagen efter, et eller andet ved ham her, der var lidt specielt, kemien. Jeg mødtes med en veninde og fortalte hende hele historien. Vi kiggede billeder af ham, grinede lidt af hans ”mandepatter”, men besluttede alligevel at skrive til ham.

 Vi skrev uafbrudt, til kl. 04 om natten, vi jokede – ja fortsatte egentlig bare samme kemi, bare over skrift. Det VAR altså specielt. Tinder fyren blev droppet og få dage efter polterabend endte vi på kaffedate. Kemien var der stadig, snakketøjet stod heller ikke stille, jeg ænsede ikke mandepatterne længere. Vi kyssede, vi havde sex. Kemien var virkelig sand.

 Vi blev ved med at se hinanden. Jeg husker tydeligt hans fødselsdag, hvor jeg havde inviteret ham ud at spise på en restaurant. Jeg så ikke en eneste anden i hele restauranten – han havde min øjenkontakt fra vi kom, hele vejen hjem på cyklerne i regnvejr og til vi igen lå under dynerne, fuldstændig optaget af hinanden.

 Brylluppet nærmede sig – vi så mere og mere til hinanden, men besluttede os alligevel for, at holde det hemmeligt, da dét ikke skulle have fokus til selve brylluppet. Det var jo trods alt mange af de samme mennesker, som også havde været med til polterabend.

 Vi var (selvfølgelig) placeret ved siden af hinanden til brylluppet. Hver gang der blev holdt tale nussede vi løs op og ned af benene på hinanden under bordet og som aftenen skred frem, endte vi den ene gang efter den anden, bag naboens hæk, med hede kys,  sommerfugle og ægte sommerforelskelsesstemning i maven. Et par uger efter brylluppet blev vi enige om at fortælle folk vi sås. Folk grinede og samtidig blev det en virkelig hyggelig og sjov start på vores lille eventyr.

 Dagene gik, ugerne gik, vi blev kærester og det blev mere og mere hverdag. For mit vedkommende var hverdagene så travle, at jeg ofte havde dårlig samvittighed over ikke helt at føle mig 100% til stede i et, ellers SÅ nyt forhold.

 Jeg bestilte derfor en overraskelsestur til Rom. Det fortjente han virkelig. En forlænget weekend på et luksus wellness hotel med masser af forkælelse og bare OS tid.

 Vi havde den mest fantastiske ferie. Han havde boet i Italien i 10 år, snakkede italiensk, kunne finde rundt, vi havde ingen planer, vi tullede egentlig mest bare rundt, hyggede os, grinede, flettede fingre, kyssede hver gang vi stod for rødt lys, havde vild kemi overalt – fra restauranten , på gaderne og til under lagnerne. Min mave den kildede, selv i søvne – han var virkelig den helt rigtige.

Den sidste aften i Rom ville vi afslutte den mest fantastiske ferie, som kun havde bidraget med én ting: at binde os endnu tættere sammen. Det endte med, at blive den mest rædselsfulde i hele mit liv…

Fortsættes

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En læser deler