Mælk er for livet

Jeg kan ikke mere… lige nu

Kære læsere. Jeg skriver ikke dette indlæg for at få medlidenhed, slet ikke, jeg skriver det ikke fordi jeg vil fremhæve, hvor forfærdeligt jeg har det, når nu andre har det værre osv. Jeg føler man skal starte alle sine indlæg med en undskyldning, der når hele vejen omkring alle temaer, for ikke at træde nogen over tæerne. Jeg skal forsøge at gøre indlægget ultrakort, for jeg har egentlig ikke energi til at komme ud i en lang smøre.

Det sidste stykke tid (eller de sidste mange mange år) har jeg kæmpet med noget, som jeg i bund og grund nok ikke helt har villet indrømme jeg ikke havde styr på. Uden der skal være for meget hemmelighedspjat over det og ‘ih hvor er jeg interessant’ (for gu er jeg ej) så må jeg vende tilbage til det, når jeg er mere ovenpå. I dag var en stor dag for mig, jeg så mit problem i øjnene, har for første gang sat ‘de forbudte’ ord på det herhjemme, og ringet efter hjælp. Professionel hjælp.

Af samme grund fjernede jeg mine kærestevideoer på youtube, har slettet en del billeder og film af mig på hhv. blog og instagram og gjort profilen privat. Det er derfor I ikke kan se videoerne, til alle jer der har spurgt. Jeg har fået nogle rigtig onde, for at være ærlig, kommentarer bl.a. omkring mine kærestevideoer, og det var simpelthen dråben. Jeg kan ikke mere. Jeg ved godt man skal ‘kunne tage imod kritik’ når man vælger at udstille sit liv online osv., den sang har vi hørt mange gange, men det gør ikke mindre ondt i hjertet af den grund. Når jeg ved, at der har siddet en RIGTIG person i den anden ende, kigget på mig og følt trang til at skrive en ond kommentar, det gør pissehamrende ondt, for at være ærlig. Og når det er noget jeg kæmper helt ekstremt med i forvejen, og lige pt. er utrolig følsom, usikker på min fremtid, usikker på mig selv osv., så er det sådan en kommentar, der ender i et katastrofalt angstanfald, litervis af tårer, selvhad og ikke mindst en reaktion, der skræmmer mig.

Min kæreste tog fri i dag (ja, så slemt har det været) og vi har snakket det igennem hele dagen, vi kiggede efter muligheder for hjælp, og sammen nåede vi frem til, at alle de mange ideer og al den glæde jeg havde over at skulle filme en masse til jer, den må lige sættes på pause lidt endnu. Det hele kommer nok til at stå lidt stille herinde det næste stykke tid, ja ikke at det er det helt nye, det er jo sådan i perioder. Men min snapchat, youtube og instagram kommer til at holde lidt pause, og bloggen vil jeg nok opdatere engang imellem, når jeg ikke kan lade være, men det bliver mere inspiration og tips et stykke tid, end det bliver personligt, billeder osv.

Jeg vender snart stærkt tilbage, og så forklarer jeg også alt det rod og forvirring jeg sætter igang med dette indlæg. Jeg håber virkelig inderligt I er der når kræfterne er tilbage, jeg holder sgu sådan af jer. Jeg har så mange ideer, så meget inspiration og lyst til at blogge og især at filme vlogs, rejsevideoer, kærestevideoer, mad, outfits osv., men min krop har sagt fra. Mine reaktioner på kommentarer har været for voldsomme og det er et tegn på, at nu skal jeg lige passe lidt på mig selv. Engang var jeg ligeglad, næsten helt ligeglad, men det rammer mig nu og jeg kan ikke mere… lige nu.

Undskyld.

57 kommentarer

 • Julie

  Jeg håber, du bliver stærkere af denne periode du nu må gå igennem.

  Jeg ved ikke om det på nogen måde hjælper, man når folk opfører sig som idioter over for mig eller bare i trafikken, så siger jeg til mig selv i mit stille sind – Idiot kan man altid blive – det er min fars “citat”.

  Tror pointen nok lidt er, at det er så nemt at være en idiot over for andre, og det siger meget mere om dem end det gør om dig. Det kræver ingenting at være en god gammeldags idiot/skiderik/svin, kald det hvad du vil. Og nogle mennesker evner bare ikke mere, så lavt er de sunket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nåede at fik set lidt af den, og hvor er i bare fantastiske søde sammen, og man kan se kærligheden i øjnene på jer. Men hvor er det dog så ærgerligt at nogle folk føler så stort et behov for at skrive sådan nogen utrolig grimme kommentarer til dig, og til dine videoer. Det gør ondt, det ved jeg selv. Du er sej fordi du tør sige fra, det er der ikke mange som kan, men nogengange er blogger verden fandme ondt og især på youtube for der udstiller man på en måde sig selv for andres skyld også. Håber snart du er ovenpå igen, og ønsker jer det aller bedste og en fantastisk jul <3

  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du skal slet, slet ikke undskylde noget… Hvad du end vælger at dele på din blog eller andre steder vil altid være mindre vigtigt end dit ansvar overfor dig selv og dit velvære. Du gør det rigtige ved at sige stop, passe på dig selv og bede om den hjælp du har brug for. Folks reaktioner har tit mere med dem selv end dig at gøre, specielt når de reagerer negativt, og helt specielt når det drejer sig om hadefulde beskeder… Deres had har alt med dem selv og intet med dig at gøre, men jeg kan sagtens forstå at det gør ondt alligevel! Pas godt på dig selv, tag den tid og hjælp du har brug for for at få det bedre, og del kun hvad du har lyst og overskud til. Knus og held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja det har du nok ret i,men som du siger gør det pisse ondt alligevel:( men tusind tak for din kommentar og knus til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco

  Jeg synes, at jeres video var så chill!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Wauw, hvor findes der bare nogle små mennesker i verden…hvorfor man har brug for at køre andre ned det forstår jeg simpelthen ikke. Jeg er virkelig glad for at jeg nåede at se dine videoer for de var så søde og I var begge to mega sympatiske og über cute 🙂

  Jeg håber virkelig at du kommer helt ordentligt ovenpå igen!

  Og ps. glædelig 2 december

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Årh tak.. siger vi begge <3 Mange tak for din kommentar, den er så sød og glædelig 2. december til dig også :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så kan jeg bedre forstå jeg ikke kunne se den. Øv øv hvor er det ærgerligt at nogle folk føler et behov for at skrive grimme kommentarer. Har altid elsket at følge din blog – de går lige i hjertet altid og rammer så præcist. Hvor er det vigtigt du mærker dig selv og sætter grænsen, det er der man udvikler sig og håber inderligt du får det bedre. Hvor er det godt du tænker på dig selv og vi trofaste læsere er her altid når du vurderer det er tid. Ønsker dig det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak Katrine. Jeg vender stærkt tilbage, med mange flere sjove og hyggelige indlæg og videoer 🙂 Jeg skal nemlig bare, som du siger, sætte grænsen lidt nu og tænke på mig selv. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ååårh sødeste Line Sofie! Jeg håber, at en masse positiv energi kan kompensere for alle de sårende kommentarer, du har fået. Din blog er min absolutte favorit-blog og det har den været i mange år. Er du klar over, hvor svært det er at finde en blog, der både har madinspiration, modeinspiration, personlige indlæg, tips – og ikke mindst en fuldstændig fantastisk æstetisk sans. Du skal huske at du har en stort talent inden for blogging, og at vi venter på dig lige her til du er klar igen. Og jeg ELSKEDE jeres kærestevideoer. Ih, hvor er I smukke, begavede og ikke mindst sjove! Nyd julen med dem, der fylder dig med kærlighed ⭐️ Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   ÅRH Malene en dejlig kommentar, det betyder virkelig SÅ meget for mig <3 Tusind tak. Hvor er det dog nogle flotte rosende ord, når jeg ved hvor mange fantastiske og dygtige bloggere der er derude, så mange mange tak :)!

   Jeres positive energi og omsorgsfulde kommentarer gør SÅ meget, tro mig. Rigtig dejlig juletid til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kære Line. Jeg har fulgt dig længe nu og jeg tror aldrig jeg har skrevet en kommentar før. Men jeg bliver simpelthen nødt til det nu. Du skal vide, at du er så sej! Den måde du fører din blog på er ovenud inspirerende, og jeg har brugt timer på at læse dine lange indlæg – fordi de er interessante og fordi du skriver lige fra hjertet. Det er din måde at gøre det på, og det er der noget specielt over! Det er så rart altid at på en finde støtte i alverdens situationer i dine indlæg, for du skriver tit det jeg også selv tænker. TAK! Jeg så HELE jeres kærestevideo, og I er simpelthen så søde! Godt at I passer på hinanden! De bedste tanker til dig og jer. Det er verdens bedste at have en man elsker dag og nat ved sin side og det er så tydeligt at I gør det! Det er det vigtigste 😍 Kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   TUSIND tak søde Nina, det er jeg så glad for at høre. Ja vi elsker I den grad hinanden og jeg er så glad for han er der for mig… og at I er der for mig<3 det betyder alt! Kæmpe knus tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Pudsigt.. Jeg ledte efter kærestevideoerne i går, men kunne ikke finde dem. Nu forstår jeg bedre.
  Jeg begriber ikke, at voksne (antager jeg) mennesker har et behov for at skrive og sige grimme ting til andre. Konstruktiv kritik er én ting, men at komme med grimme ord? Nej. Bare nej! Hvor er det tragisk at nogle forældre ikke har lært deres børn vigtigheden af at være ordentlige over for hinanden!
  Jeg sender dig et GIGA virtuelt kram og håber du snart kommer ovenpå igen. Det er GODT du opsøger professionel hjælp.
  KRAM fra den kommende psykolog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Lige præcis, jeg er total frisk på konstruktiv kritik eller kommentarer, hvor man på en pæn måde udtrykker skuffelse/ærgrelse eller andet over noget, så kan man nemlig tage det til sig og snakke om det. Men direkte onde og hadefulde kommentarer, det forstår jeg ikke. Jeg er egentlig blevet ret hårdhudet, men så er der perioder som denne, hvor en kommentar kan vælte min verden, folk kan fandme skrive noget der gør ondt altså :'(

   Tusind tak for din kommentar og KÆMPE kram tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Og det er HELT NATURLIGT at man reagerer! <3 om ikke andet, så på et eller andet tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, nu ærgrer jeg mig vildt over, at jeg ikke havde tid til at se dine videoer. De små udpluk, jeg så på din snap, var SÅ fine, og det er simpelthen så fantastisk at se, at du har fundet sådan en sød kæreste, der tydeligvis gør dig enormt glad. <3 Og som du beskriver i indlægget her, hvor han tog fri for din skyld – det er fandme sødt, omsorgsfuldt og præcis som en kæreste bør være! Så stort tillykke med kærligheden 🙂

  Jeg håber, at du snart får det bedre. Det er stort at indrømme, at man har et problem, og nu er du heldigvis på vej mod bedring! Det er jeg sikker på. <3 Og så vil jeg glæde mig til indlæg og videoer fra din hånd, når du er ovenpå igen. Tag al den tid, du har brug for! 🙂

  KNUS fra en trofast læser gennem mange år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   TAK Celia, sikke en fantastisk kommentar! <3 ja jeg har virkelig fundet kærligheden, han er vidunderlig! Jeg vender stærkt tilbage <3

   KNUS tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kan slet ikke forstå, hvorfor folk skulle se noget som helst forkert i de videoer/opslag……. Men husk Line-Sofie, at der ikke er noget i vejen med at være følsom. At tage ting tungt og reagere stærkt. Det betyder ikke, at man er syg eller unormal. Det er hvem du er, og det er der INTET forkert i. Tænk hvis man var iskold, sørgeligt. Vi er alle usikre på os selv – ALLE. Og folk, der siger noget andet lyver for sig selv. Og det gør ingenting. Det ville næsten være mærkeligt, hvis man ikke var det på et eller andet punkt. Men altid dejligt at få en hjælpende hånd udefra 🙂 Men husk, du er helt normal, du er dig og lige præcis som du skal være 🙂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tak Mia, nej der er nemlig intet i vejen med at være følsom <3 Men jeg har haft nogle udfordringer de sidste mange år, som jeg ikke helt kan håndtere selv, så det er, som du siger, dejligt med en hjælpende hånd udefra i sådan en situation. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Al varme og kærlighed til dig Line Sofie. Du skal ikke undskylde, og du skal ikke presse dig selv til at dele ud, før det føles helt rigtigt. Det er guld værd at kunne mærke efter, sætte ord på og turde bede om hjælp, når noget ikke føles rigtigt. En selvindsigt som afsenderne af de kommentarer helt sikkert ikke besidder. Jeg har selv lige trukket stikket og sagt et i nogles øjne prestigefyldt job op, fordi det ikke længere var godt for mig. Og nu aner jeg ikke, hvad jeg skal. Andet end at lande, fordybe mig, mærke efter og være god ved mig selv. Ingen selvpromovering på de sociale medier, intet usundt forventningspres på mig selv. Kun ro, nærvær og tid til at finde tilbage til de ting jeg brænder for, og som betyder noget i det lange løb. Det lyder mega zen-agtigt, og sådan er jeg faktisk slet ikke. Men jeg håber du kan bruge nogle af mine tanker til at huske at være blid ved dig selv. Lad ikke andres komplekser og sørgelige issues pille ved din fine måde at gå til verden på. Pas på dig selv og tag al den tid du behøver. Jeg går i hvert fald ingen vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Det her skal ikke forstås som en ond kommentar – tværtimod. Men. Hvorfor sletter du ikke bare din blog? Jeg ved godt, du har skrevet på den i årevis, og at den er en del af dig osv. men er den virkelig så meget værd? Af gode grunde kan man ikke finde mig på diverse sociale medier, og jeg fatter simpelthen ikke, at du vil byde dig selv det her. Jeg kan GODT forstå, hvis du får angstanfald og dårligt selvværd. For år tilbage, da jeg havde det rigtig, rigtig skidt, slettede jeg min facebook bruger, og det er den mest fornuftige beslutning, jeg til dato har taget. Folk som mig, der godt kan lide dine madopskrifter, og som har søgt trøst i dine personlige indlæg gennem tiden, synes, det er trist, hvis du må tage den beslutning, men altså.. jeg gad for at sige det lige ud fandeme ikke være til offentlig skue på den måde. Alle de modbydelige kommentarer folk, der ikke har noget liv, kan sende til dig. Altså jeg forstår slet ikke, at du vil lade dig selv og dine nærmeste udsætte for dette. Jeg håber, du vil tænke over min kommentar. Jeg har kun skrevet den, fordi jeg synes, at du, ligesom alle andre gode og hjertevarme mennesker, fortjener at have det godt 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Jeg forstår ikke din kommentar ond, der skal alligevel lidt mere til 🙂 Jeg forstår godt dine tanker og jeg har selv tænkt dem, men som jeg har skrevet til en læser herunder et sted, så er der SÅ mange dejlige af jer, med søde, konstruktive og hjertevarme beskeder og det gør selvfølgelig jeg elsker mit (vores) lille univers. De onde kommentarer fylder slet ikke alt for mig, men jeg er pt i en periode, hvor de fik bægeret til at flyde over på noget jeg i virkeligheden har skullet arbejde med i årevis. Hvis en ‘så ligegyldig’ negativ kommentar kan sætte mig så meget ud af kurs, så besluttede jeg mig for, at det nok er på tide, at tage fat i det der, hvor det gør mest ondt. Men jeg tænker bestemt over din kommentar, og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive den <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Pas på dig selv, Line <3 Lad dig selv og dit eget helbred komme i første række. Det bliver bedre, det lover jeg.
  Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle mennesker kan bare være nogle røvhuller!

  Det er pisse sejt du står frem og siger fra. Du kommer i første række og alt andet bagefter. Mange kærlige tanker herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Porret

  Lille skat, pas på dig!
  Abrazos Porret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold kæft hvor er det strengt! Jeg kan blive så gal over, at nogle mennesker kan få sig selv til at skrive sådan til andre! Øv hvor burde de bare skamme sig! 🙁

  Hvor er det dog fedt at følge med i, hvor dejligt I har det og så skønt at vide, hvor meget din kæreste er der for dig! 🙂

  Jeg glæder mig til du vender tilbage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak Camilla <3Jeg glæder mig også til at vende tilbage.. har SÅ meget inspiration for tiden.. men det her kommer lige først.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Søde, søde Line. Hvor gør det dog ondt at læse. Jeg har fulgt med fra start af og har været med på både godt og ondt. Ville sådan ønske du kunne se dig selv gennem mine øjne! For den smukke, seje og helt ekstreme dygtige kvinde (…pige?;)) du er. Al held og lykke med den kommende tid. Det skal nok blive godt!

  Et lille råd på vejen er endelig ikke at give op, eller miste håbet når/hvis det skulle gå hen og blive værre. Da jeg engang begyndte at få noget professionelt hjælp, blev det meget værre, før det blev godt. At skulle åbne sådan op og rode igennem alt det man så længe har skubbet væk, er stærke sager. Men jeg lover dig, hvis man holder ud, at den anden side er endnu smukkere end du drømmer om <3

  De allervarmeste hilsner herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak søde Josephine, det er jeg rigtig glad for du skriver <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Øv hvor drønærgerligt at nogen skal sætte sådan en dæmper på din bloggerlyst 😔 Men jeg forstår det fuldt ud. Du og dit helbred er sgu førsteprioritet – bloggen kan vente. Vi er her stadig. Jeg er i hvertfald ❤️ Pas godt på jer selv så længe – alle 3. 👱🏻‍♀️👨🏻🐶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har kun positive ting at sige om dine videoer og personlige indlæg! Det har været dejligt at se jeres ærlige svar i spørgerunderne og høre om hvordan i har mødtes. Det har givet mig håb for at kærligheden findes derude og det hele ikke skal være et glansbillede. Så ja, jeg/vi er her når du er klar igen <3 Jeg kan godt forstå at grimme kommentarer påvirker dig, jeg tror heller ikke vi andre ville kunne modtage dem uden at få en modreaktion. Dejligt at læse at du lytter til dig selv og din krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Mange tak Line. Når jeg kigger på de overvældende mange fantastiske og hjertevarme beskeder jeg får, så ER det jo kun en brøkdel af dem, der er ondskabsfulde og gør ondt. Men når man har det som jeg har nu, så er det desværre en brøkdel, som fylder helt utroligt meget.
   Dejligt du er her når jeg er klar igen<3 Tak fordi du læser med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh nej altså, det er jeg ked af at høre! Godt, at du tager hånd om det nu. Og hvad sker der for små mennesker, der sidder bag skærmen og skriver lede kommentarer med deres små fedtede pølsefingre… Det kan godt være, at det er “RIGTIGE personer”, som du siger, men det gør ikke deres meninger om dig værdifulde.
  God bedring, eller hvad man siger. Du er sød og følsom og sej – og så er du dig, og det er faktisk nok <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria W

  Kæreste, sødeste Line! Jeg er simpelthen SÅ ked af, at du gang på gang udsættes for de der træls typer, der ikke har bedre at tage sig til end at rakke ned på andre.
  Jeg har fulgt dig i virkelig mange år, jeg har været igennem hjertesorger med dig, nye forhold, hårde tider og gode tider og én ting har været konstant i løbet af det hele: min dybfølte respekt for dig.
  Du har vist dig som et ægte menneske, med ægte følelser og det har været en ære at følge med i.
  Det Mattis og dig har er så specielt, så virkeligt og så inspirerende. Jeg er så glad for, at du har fundet så dejlig en mand. Du fortjener det bedste, og det tror jeg du har fundet.
  Jeg glæder mig til at vi hører fra dig igen. Indtil da må I alle tre hygge jer. Jeg hepper på jer. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Årh Maria <3 Hvor er jeg glad for en kommentar som din. Så skønt at vide jeg har inspireret andre mennesker! Ja Mattis er en helt speciel mand, den helt rigtige for mig, og vi skal nok lave meget mere sjovt (han glæder sig helt, da nervøsiteten var faldet over videoerne) og jeg skal nok lade høre fra mig snart igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Plejer aldrig at skrive eller kommentere på blogs eller noget i den stil, men lige nu havde jeg simpelthen for meget lyst til at lade være. Er ked af at det kommer til at stå stille, men kan selvfølgelig godt forstå dig! Har fulgt med meget længe vil jeg mene selv, siden kærestesorger og alt mulig andet – og følger stadig flittigt med! Og den blanding af personlige ting og “andre blogting” du deler, er den perfekte blanding! Hvilket også er derfor din blog er den eneste jeg trofast følger! Selvom det er svært at se bort fra, da der selvfølgelig sidder mennesker bag de lede kommentarer, er jeg helt sikker på at de i kun mener det halve af hvad de skriver men bare er iskolde og følelsesløse når de sidder bag skærmen i en anden del af landet! Jeg håber du kommer ovenpå igen, og vender hurtigt tilbage til os som følger med dig hele vejen. Al held og lykke, positive tanker og tommel-op’s i din retning! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak søde Rosa, det er dejligt du har fulgt med så længe og fortsat vil gøre det. Jeg passer lidt ekstra godt på mig selv det næste stykke tid og vender stærkt tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er jeg frygtelig ked af at høre. Jeg ønsker smukke dig, din tilsyneladende meget søde og omsorgsfulde kæreste og din FOR CUTE Wilma det bedste. Pas på hinanden! Vi er her stadig, når du/I er tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du er så sindssygt smuk og sej, og dig og din kæreste er det sødeste. Folk er svin. Pas på dig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak Marie. Min kæreste er også SÅ frisk på mange flere videoer i fremtiden.. jeg (vi) vender stærkt tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære søde Line. Hvor gør det ondt at læse sådan et indlæg! Jeg har så dyb respekt for at du mærker efter og erkender at du har brug for hjælp – det er altid det første, og et af de sværeste, skridt mod bedring! Jeg har fulgt med i flere år, og har altid glædet mig over når der var et nyt indlæg fra din hånd. Jeg så de to nye kærestevideoer og synes de var SÅ fine, og sad virkelig med en følelse af, at det er netop et sådant forhold jeg ønsker mig af hele mit hjerte og hvor under jeg dig bare at du er i så dejligt et forhold. Jeg forstår på ingen måde mennesker der vælger at kommentere andet end søde ord, og jeg synes det er så forkasteligt at nogen ønsker at såre, eller i hvertfald ikke tænker over at der sidder et rigtigt menneske på den anden side af skærmen. Jeg håber og tror på at du kommer godt ud på den anden side, og jeg vil følge med lige så snart du har overskud og lyst til at dele igen. Alt held og lykke og en masse positiv energi er hermed sendt din vej! Knus Emma <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   tuuuud tud.. på den gode måde.. tak for din FANTASTISKE kommentar Emma, den betyder SÅ meget for mig, virkelig <3 Jeg glæder mig til at komme tilbage med helt fornyet energi og give jer noget af alt det igen, I giver mig igennem jeres skønne kommentarer

   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Line, du er simpelthen den skønneste “almindelige” blogger at følge. Med det, mener jeg en ikke-kendt, hvis mit ordvalg var lidt mærkeligt 😉
  Du er en hamrende dygtig skribent, møg ærlig og har et smil der er så skønt! Sådan en man har lyst til ar drikke en kaffe med, også selvom du og jeg vil være fremmed for hinanden! ☺️
  Held og lykke, og god bedring, hvis det passer i din situation lige nu. Jeg vil stadig følge med på den anden side ☺️
  Mange kærlige tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak Nina.. hvor er det bare en fantastisk kommentar (stortuder til jeres søde kommentarer lige nu.. men på den gode måde) <3..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Søde, smukke Line.
  Du skal først og fremmest passe på dig selv på bekostning af alt andet. Livet er for kort. Og du skal mærke efter, lytte efter og trække vejret helt ned i maven.
  Vi er her, når du er klar og jeg ønsker dig det allerbedste på vejen til at nå dertil.
  Jeg sender varme tanker, kram og styrke (som du i forvejen har så forbandet meget af).

  Kh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elm

  Jeg håber, du snart får det bedre søde Line Sofie. Du er en stor inspiration for mig og jeg ønsker dig virkelig alt det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mælk er for livet