25 from eBay # 4

untitled-1

1. here  |  2. here  |  3. here |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here   |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here  |  20. here  |  21. here  |  22. here  |  23. here  |  24. here  |  25. here

Sødeste, dejligste, smukkeste og MEST OMSORGSFULDE læsere, hold nu kæft, hvor er I fantastiske. Jeg er glad helt ind i hjertet over jeres forstående, empatiske og ikke mindst super motiverende kommentarer til mit seneste indlæg. Det havde jeg i dén grad brug for og I forstår ikke, hvor meget det betyder for mig, at I bruger tid på at fortælle mig de ting, på at gøre mig glad. I er vidunderlige og jeg lover at negative kommentarer aldrig nogensinde får lov til, at overskygge al jeres kærlighed. På trods af et par enkelte røvhuller, så har vi sgu et dejligt lille univers herinde, og jeg holder virkelig meget af jer. Selvom mine socialer profiler står lidt stille et stykke tid, så vil jeg stadig dele nogle indlæg engang imellem, med inspiration primært og når jeg så er klar, så vender jeg tilbage for fuld styrke med videoer, personlige indlæg, billeder og alt det andet, og selvfølgelig en lille forklaring på, hvad det er der sker. Denne kollage har været på vej nogle dage, så nu får I den sammen med ønsker om en vidunderlig 2. december og verdens største T A K ! <3

4 kommentarer

 • Maria Jensen

  De er super fine de ting du har fundet på eBay. Har du erfaring med dem? Mht, kvaliteten og størrelsen 😅 Ellers så vil jeg også anbefale en FB side der hedder eBay for til børn som hjælper med køb igennem eBay, så man kan undgå at blive skuffet og bruge penge på skrammel. Glædelig jul her fra 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Skal man tolke noget ud fra kollagen….? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var da godt nok så mange skønne sager, hvis jeg havde en baby var jeg nok gået ind og klikket noget hjem! :). sikke et tip 🙂

  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg