Hvad kunne I tænke jer?

New youtube video | what I eat in a day

Nu skal der ikke gå total youtube i den herinde, men jeg vil alligevel lige minde jer om, at jeg har lavet en youtubekanal og planen er, at jeg poster en film 1-2 gange om ugen. Jeg har netop udgivet min 2. video og håber jeg rammer lidt forskellige ønsker. Jeg har noteret alle jeres gode forslag, og har allerede en masse hyggelige og sjove film i tankerne. I kan følge min kanal ved at trykke abonner/subscribe her. Husk at se videoen i HD. Jeg vender tilbage med helt almindelige blogindlæg også selvfølgelig. Fortsat rigtig god fredag.

Ikke-navngivet-2

   

15 kommentarer

 • Kristina

  Lækker video, men det er lidt svært at læse teksterne når de er hvide (her tænker jeg lys baggrund).

  Du skrev engang om du måtte ind og slette tinder app. Hvordan gjorde du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Det skal jeg huske Kristina 🙂 Tak.

   Der er et sted under indstillinger eler profil eller sådan, hvor man kan trykke på slet profil (i stedet for bare at fjerne appen fra iphone eller logge ud, så skal man slette profilen helt ) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Skøn video, er vild med at man stadig kan høre lyden af jeres køkkenmaskiner gennem musikken. En enkelt ting du måske kan tage med videre til fremtidige videoer, er den farve du bruger i din font, når du skriver hvad I spiser (f.eks. Watermelon shake) – den er meget svær at se, når den er så lys, og lægges på en ret lys baggrund. Men jeg er vild med konceptet, og glæder mig til at se hvad du har i tankerne at lave af videoer fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak for feedback Nana 🙂 Det tager jeg til mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det ser godt nok lækkert ud alt sammen. Kommer der ikke opskrifter på alle tingene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Jo det skal jeg nok.. laver egentlig det hele på gefühl uden egenlige mål, men jeg skal nok få sat lidt ca-mål på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det ser super lækkert ud 🙂
  Du har førhen skrevet om at du holder pause på at skrive bachelor (tror jeg) 😉
  Hvad laver du så nu – arbejder? Altså ud overvejer lækker mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hold da op du lever sundt! Hvis du træner meget, ville jeg næsten være i tvivl om kroppen får nok kalorier gennem den mad? Men det ser godt nok lækkert ud, håber du vil lave flere videoer af den slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Jeg synes simpelthen det er fantastisk at se det er vegansk! Blir helt glad indeni over det. Det ligner meget min egen mad, udover juice fordi jeg synes den er så besværlig at gøre ren.
  Men mere af den type videoer! Den er også filmet lækkert!

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det der er lige til en omgang dårlig samvittighed på ens egen overskudskonto (eller mangel på samme).

  Herhjemme ser den typsik mere sådan her ud:

  Morgen: skyr med müsli og kaffe.

  Snack: gulerødder

  Frokost: To klapsammen rugbrød med hvad jeg lige har af pålæg.

  Aften: Er der nogle rester? Nå ikke. *indsæt stress over at handle med alle de andre, der også lige har fået fri fra arbejde*

  .. men det må være fedt, at have så meget tid til at kunne være kreativ og overskudsagtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Det var nu ikke meningen folk skulle få dårlig samvittighed 🙂 Jeg håbede der var lidt inspiration at hente, bare til noget af det. Som overskriften lyder, er dette også på en af mine fridage. Dér er tiden til at gøre noget ekstra ud af maden og vi hygger os rigitg meget med det. Jeg har også (flest) dage som dine, hvor det hele går lidt hurtigt, og jeg hverken har tid til at lave desserter eller presse juicer. Men sådan en video er måske mindre inspirerende ‘sådan laver du en klapsammen rugbrødsmad med tomat’ 😀

   Hav en dejlig weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hold nu op det ser lækkert ud!!! Jeg er meget imponeret hvis din kost ser sådan ud hver eneste dag. Hvad gør du de dage hvor du har travlt? Altså har du ikke lige har tid til at stå så meget i køkkenet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tak. Haha nej, sådan ser den ikke ud HVER DAG, at all. Som der står i overskriften var dette fra en ‘day off’, hvor tiden til at stå i køkkenet var en hel anden. Jeg tænker måske at lave en video – samme tema – men på en travl hverdag? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Ja, du må gerne lave en video på en dag du har travlt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kunne I tænke jer?