New youtube video | what I eat in a day

New Glasses

briller

Yellow  |  Black  |  Grey  |  Havana

Jeg fik desværre smadret mine højtelskede Tom Ford briller i sidste uge (sammen med nogle andre vigtige ting). Heldigvis har jeg en sindssygt god forsikring, der både handler hurtigt og dækker virkelig godt, så jeg har fået erstatning til, at købe et par nye. Jeg har set mig lun på et par Tom Ford briller og overvejer kraftigt dem i gul, men jeg tænker lige at prøve dem i en butik først, det er slet ikke sikkert hverken farve eller form klæder mig. Efter jeg lavede kollagen, fandt jeg ud af, at brillen også kommer i denne her sindssygt flotte farve, som måske næsten er den sejeste af dem alle. Jeg synes også de grå er super fede, og et par sorte går man jo aldrig galt med. I min søgen efter et par fede briller, faldt jeg over nogle hjemmesider, hvor der er betydeligt mange penge at spare. De Tom Ford briller jeg overvejer, koster 3 gange så meget i butikken som på den hjemmeside jeg linker til, det synes jeg alligevel er ret vildt. Måske man næste kunne retfærdiggøre at købe flere farver så ;). Men jeg vil i hvertfald, når jeg har prøvet om det skal være dem, bestille brillen på den hjemmeside. I dag tager jeg ud og får lavet en synstest, så jeg har alle de informationer jeg skal bruge. Det er ret smart. Indeholder affiliatelinks.

5 kommentarer

 • Hej Line

  Gennem tiden har jeg bemærket, at du hlaver rigtig fine billedcollager på din blog, når du skal præsentere noget. Vil du dele, hvilket program du bruger til det? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej Elena. Tak for det, jeg bruger photoshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh, jeg kunne virkelig også godt trænge til nye briller. Sidder med permanent sammenknebne øjne foran skærmen. Ikke godt. Har du fundet dem i nogle fysiske butikker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger selv briller og mangler helt sikkert et par, til om aften når jeg skal slappe af, ellers bruger jeg kontaktlinser, men det er nu altid rart med briller, de er også ret stilet i nogen tilfælde. Og man spare da rigtig meget på de briller der, fedt!

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New youtube video | what I eat in a day