SOFASHOPPING | WEEKENDRABATLISTE

Mød min kæreste | Video del 1

Så fik vi filmen og uploadet første del af vores lille kærestevideoprojekt. Som jeg har skrevet på facebook så synes jeg faktisk, at vi klarede den okay, og ser jeg bort fra mine egne kritiske briller (som specielt har kig på den dobbelthage jeg sporter igennem hele filmen) så synes jeg godt det er noget vi kan gøre en anden gang.. altså hvis det er noget I synes er hyggeligt. I havde stillet mange spørgsmål, så del 1 er nu online og del 2 er på vej. Jeg deler del 1 herinde, da nogle af jeg måske ikke har set den er online på youtube, men jeg deler ikke del 2 på bloggen, da jeg ikke ønsker der skal gå for meget ‘youtube’ i den herinde. Så hvis I vil følge med, så kan I abonnere på min youtubekanal her, så får I en besked, så snart der er en ny video oppe. Udover kærestevideo del 2, som er på vej, så er der også hår og makeupvideoer på vej, rejsevideo, videoblogs og meget mere, så det kunne være rigtig hyggeligt I var med der også.

14 kommentarer

 • Laura F

  Øv, jeg kan ikke se videoen her – eller finde den på din youtube? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Man kan ikke se videoerne længere – der står at de er private, når man går ind på dem fra youtube 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ved ikke om det bare er mig der har lidt vanskeligheder, men den vil ikke afspille på hverken iPad eller iPhone 🙈😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Line Sofie. Jeg kan ikke se jeres video, selvom jeg abonnerer. Der står den er privat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Hvor er det bare modigt af ham at gå med til sådan noget, og hvor er I søde. Jeg flækkede total af grin over det med prutten. Jeg er også før kommet til det, og det er min største frygt, når jeg sover sammen med nogen! Faktisk sover jeg helst ikke sammen med fyre jeg lige er begyndt at date, grundet jeg får sovet sindssygt lidt, fordi jeg har svært ved at falde i søvn af frygt for at komme til at prutte i søvne. Selvom det er noget helt naturligt. Men man bliver altså også bare godt fyldt op, når man har spenderet en hel dag sammen og til sidst må klemme ballerne sammen. Åh… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hold nu op i skønne! Jeg smilte igennem begge videoer – selv min kæreste endte med at kigge med over min skulder 😉 Endelige mere af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har set begge videoer nu, og jeg hepper SÅ meget på jer! Meget mere Line og Mattis!! 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Årh hvor er du sød Marie <3 Det siger jeg videre til Mattis, så skal jeg nok få ham lokket med til noget mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad spiller i sammen på playstation? Jeg elskede at spille, da jeg havde min playstation 2 som teenager. Nu er jeg flyttet sammen med min kæreste og hans playstation 4, men han har kun FIFA.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Vi ELLLLLLSKER Rocket League.. det skal I altså prøve 😉 Giv det lige lidt tid og en chance, så er det alt for sjovt. Vi spiller på samme hold, det er skide sjovt :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hahah, har lige googlet det – det lyder virkelig sjovt. Tak for tip! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der en mulighed for undertekster, for os der ikke kan høre? (Ved det kræver ekstra arbejde) 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Jeg vil rigtig gerne forsøge Kristina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOFASHOPPING | WEEKENDRABATLISTE