Et barn alene i en bil

Verdens BEDSTE blender

pa150006pa150003 pa150010 pa150016

Jeg ved godt det er et sygt stenet indlæg, at skrive om en blender, men ærligt, så er det her verdens bedste. Den er super affordable og så er det seriøst det bedste jeg nogensinde har prøvet. Min mor drikker grøntsagsdrik hver dag, som består af en masse frosne klumper grøntsager og den klarer bare alt den blender. Så anbefalede hun den til en masse andre i familien, jeg tror nærmest vi allesammen har den blender. Da jeg flyttede sammen med Mattis gav hun os den så i gave og vi har brugt den hver dag ligesiden. Vi drikker vandmelonshake med frosne bær hver morgen og det tager ingen tid. Den er så kraftfuld og knuser selv de største stykker frosne bær. Vi har brugt den til en masse nu og jeg er simpelthen nødt til at skrive det her indlæg. Hvis du står og mangler en vidunderlig og kraftfuld blender til en virkelig god pris, så kan jeg virkelig anbefale denne. Den er desuden super nem at rengøre og man skal ikke stå og skille 100 dele ad bagefter. Indlægget er altså ikke sponsoreret på nogen måde, selvom min begejstring måske kan få det til at lyde sådan. Den er så fantastisk, at jeg for første gang nogensinde, af ren begejstring, har skrevet en kundeanmeldelse på et produkt. Den har en helt sindssygt kraftig motor og så har den 7 års motorgaranti.

Derudover kan jeg virkelig anbefale vandmelondrik. Vi blender vandmelon med frosne frugter, hvad vi nu lige har i fryseren. Mine favoritter er vandmelon+jordbær+ lidt hindbær, eller vandmelon+hindbær. Men det smager vidunderligt med de fleste frugter, så prøv jer frem.

I kan købe blenderen til 840 kr. lige her. Indeholder affiliatelink.

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

 • Susanne

  Tak for tippet!

  Hvor stor en mængde kan den lave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke noget sygt indlæg, en blender skal da være god.
  Jeg elsker smoothies og har selv en dejlig kraftig blender.
  Rigtig god søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Line. Ved du om den kan klare isterninger? M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   SAGTENS 🙂 Det er intet problem. Vi knuser isterninger og store klumper frosne frugter, hver dag 🙂 Den er helt sindssyg kraftfuld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis linket er et affiliatelink, er det vel på en måde sponsoreret… eller hvad? Måske forstår jeg ikke konceptet 100% korrekt.

  Anyway, fedt med en anbefaling af en god blender – jeg skal snart ha’ købt en ny efter der gik ild i min gamle i et piña colada projekt…. Ved du om den dur til at blende nødder? Fx hvis man skal lave en sauce på cashewnødder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Nej sponsoreret og affiliate er ikke det samme 🙂 Sponsoreret vil sige, at jeg enten har fået produktet i gave mod omtale, eller får penge/løn for indlægget. Affiliate betyder bare, at jeg får en lille procentdel af prisen for salget, hvis du f.eks. køber et produkt gennem mit link. Bloggers delight har mange hundrede affiliateaftaler, dvs. hjemmesider, der betaler bloggerne en lille procentdel, hver gang et køb går igennem 🙂 Dette link er tilfældigvis et af dem. Så håber jeg det er mere opklaret

   JA den kan sagtens blende nødder, vi har blendet nødder et par gange ifbm. at bage kage. Den er ret kraftfuld. Haha shit, det lyder ellers som en vild død din gamle blender fik 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et barn alene i en bil