25 from eBay # 3

Springer ud som youtuber

skaermbillede-2016-10-27-kl-11-34-19

Okay den overskrift lyder mega vild. Ærligt så har jeg brugt lang tid på bare at finde ud af, hvad jeg skulle kalde overskriften, så på forhånd undskyld den er latterlig. Anyway, indlægget skulle ikke handle om overskriften, eller jo, det skal det jo egentlig. Jeg har nemlig tænkt længe over, om jeg skulle blive aktiv på youtube. Hvis man er smart og med på moden, så ved man også, at youtube er the shit. Hvis du skal være en af de seje, så må du hellere have en youtubekanal og begynde at poste videoer. Jeg har en youtubekanal, men den har kun fungeret som kilde til at uploade videoer, som skulle bruges her på bloggen. Jeg er selv blevet rigtig glad for at se youtubevideoer, så måske nogle af jer synes det kunne være sjovt at se mine videoer. Da jeg ikke er makeup ekspert, pisse sjov, eller har en masse viden om noget teknisk jeg kan dele, så er ideen at mine videoer bliver lidt af hvert, jeg synes er spændende at uploade. Det bliver opskrifter, beautytips, makeuplook, rejse vlogs (jeg skal til Budapest om 7 uger, og tænker både på en rejsevlog og en video, hvor jeg tipper om spisesteder og ting man skal lave når man er i Budapest), fjollede vlogs, hvor min kæreste lægger min makeup (uh, eller jeg lægger hans), en dag i mit liv mht træning og mad, outfitvideoer, storytime, en tur i min lejlighed, stemningsvideoer osv. osv.

Engang lavede jeg meget stemningsvideoer, og jeg savner virkelig at filme, klippe og dele. Så nu tænker jeg, at prøve det af. Jeg har ikke et mål om at få millioner af subscribers, slet ikke, men jeg har lyst til at prøve det af og se, om det er noget vi kunne få noget sjov ud af. Jeg har netop købt noget udstyr (lys, objektiv, stativ osv.), så mine videoer bliver i god kvalitet og ikke photobooth, da jeg selv synes lækre videoer i kvalitet, er mere lækre at se på. Jeg kommer ikke til at dele så mange af videoerne herinde, så hvis I har lyst til at følge med på min youtubekanal, så skal I subscribe her så I kan følge med, når jeg poster nye videoer. Jeg poster min første video, så snart mit udstyr er her og I må endelig skrive, hvis der er noget I synes kunne være sjovt/spændende at se. Jeg glæder mig til at begynde at filme og dele, jeg håber I har lyst til at følge med.

Ikke-navngivet-2

10 kommentarer

 • M

  Ej hvor ærgentligt for os døve som følger med i din blog… -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja det er jeg ked af 🙁 Men bloggen fortsætter selvfølgelig også som den plejer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig så dygtig og virkelig kreativ. Glæder mig til at følge med! 🙂

  God dag!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Du er så kreativ og dygtig! Husker alle dine spændende rejsevideoer, ono videoer osv. Glæder mig til at se mere 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   ahhhh tusind tak 🙂 glæder mig til at vise noget nyt !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Juhuu det glæder jeg mig til. Husker dine tidligere videoer som virkelig flot filmet og klippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spændende, jeg glæder mig til at se det 🙂
  Hvor køber du udstyr af lys, objektiv, stativ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   det er lidt forskelligt. Jeg har købt en del af det på amazon, noget fandt jeg på dba og endelig noget har jeg købt i butik 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 from eBay # 3