Springer ud som youtuber

Min første youtubevideo – sådan bor jeg

Lamper here  |  Lyskæde here  |  Spejl stort here  |  Spejl lille here  |  Kommode here  |  Makeup opbevaringskasser here  |  Copenhagen City Map here  |  Seng here

Jeg har endnu ikke modtaget mit lysudstyr, til at lave vlogs i flot kvalitet, så jeg tænkte at starte ud med, at vise jer hvordan jeg bor. Jeg syntes videoen ville blive alt for lang, hvis jeg viste hele lejligheden på én gang, så derfor tager vi bare et enkelt rum ad gangen. Vores soveværelse er meget simpelt, men derfor må I selvfølgelig gerne se det alligevel. Jeg kommer ikke til at dele alle mine youtubevideoer herinde, men hvis I har lyst til at følge med i mine videoer, så er I velkomne til at gøre det her. Jeg håber det bliver hyggeligt med lidt flere film, som sagt kommer der til at være en masse forskelligt og jeg prøver mig stadig frem i alt det her. Jeg linker til de forskellige ting i rummet i indlægget her, og fremover vil links til produkterne i videoen ligge på youtube i beskrivelsesboksen. Husk at sæt den til HD, ellers er kvaliteten helt ad helvede til (tryk på det lille hjul nederst i højre hjørne, og ændr kvaliteten til maks)

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Sofie

  Hvilke pærer har du i dine lamper? Det er sådan et hyggeligt lys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er du sød i videoen! 🙂 Det virker meget mere end de skriftlige indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   haha tak Simone 🙂 Det er jeg glad for du synes. Jeg fortsætter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hahaha “tak for i aften”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   haha helt fucked jo .. 🙂 Jeg skal nok blive bedre 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Springer ud som youtuber