Kan man virkelig finde kærligheden på en dating app?

Mandagsdate

IMG_0496

Mandag er på mange måder en kedelig dag. Ugens værste vil mange mene. Weekenden er lige slut, man skal på arbejde igen og udsigterne til, at have fri og weekend igen er lange. Min mandag startede virkelig også dårligt. Mattis og jeg træner, som jeg har skrevet før, 4-7 gange om ugen, dette gør vi om morgenen. Så egentlig kan man vel sige det startede fint ud. Kl. 6.30 var vi i fitness centeret som vi plejer. I dag var leg day. Vi startede med 10 minutters hård opvarmning på den lede trappemaskine, som vi altid gør og så gik vi igang med øvelserne. Men det spillede bare ikke for mig. Jeg følte mig svag, træt, grim og virkelig virkelig nederen. Mit humør var så dårligt og jeg kunne slet ikke komme ud af det. Efter en omgang mislykkede squats gik jeg videre til en omgang dårlige dødløft og prøvede at toppe det af med en ny øvelse jeg gerne vil have ind i mit program, men da der ikke var en stepbænk kunne jeg slet ikke få det til at fungere. Mattis forsøgte desperat at hjælpe mig på måder jeg kunne lave den, og jeg kunne slet ikke få det til at blive en god effektiv øvelse. Til sidst gav jeg op og kunne bare mærke tårerne presse på.

Ikke fordi én enkelt øvelse ikke fungerede, men fordi hele træningen bare ikke fungerede for mig. Jeg er stadig halvsløj (har været syg længe), mine lunger kradsede, mine hænder havde øm hård hud og jeg havde glemt mine handsker, jeg var i dårligt humør og til sidst satte jeg mig ned og så trillede tårerne. Jeg ville hjem. Mattis holdt om mig og foreslog vi lavede noget helt andet træning, end det program vi skulle have gjort. Jeg sagde ja, mest fordi jeg vidste, at det ville gøre dagen meget værre, hvis jeg var taget hjem under en dårlig træning. Så vi endte med et sindssygt hård cardioprogram, hvor vi også brugte alle muskler i kroppen, særligt ben og baller. Jeg fik sved på panden, pulsen helt i vejret og havde det meget bedre da vi gik derfra.

Sådan startede mandagen ud. Derfra har den egentlig været okay. Jeg har hygget mig med Wilma, ordnet lidt praktisk i lejligheden og fået sendt 8 ansøgninger afsted. Fordi mandag er ugens mest kedelige og grå dag, har Mattis og jeg gjort den til vores ‘date dag’. Vi sørger for at bruge hele aftenen sammen (han er som regel først hjemme fra job kl. 19), vi handler ind til lækker mad, går en dejlig lang tur med Wilma, holder i hånden, deler engang imellem et glas vin og så følger vi troligt med i West World, som kommer hver mandag. Jeg er begyndt at elske mandage nu.

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Cathrine

  Hej Line Sofie, jeg tænkte på hvad status egentlig er på din bachelor/uddannelse? Er de ansøgninger du har lavet i relateret til dette? Kom til at tænke på det da jeg ikke kan huske at du har skrevet om det i et stykke tid.
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Line Sofie
  Vil super gerne høre mere om din træning, måske det var en idé til et indlæg?
  Du er meget inspirerende og virker hammer skøn.
  De bedste hilsner fra mig Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Årh tusind tak Emilie. Det vil jeg rigtig gerne lave ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et dejligt indlæg om typiske hverdagsproblemer. Fedt I har gjort mandag til noget godt, og på den måde bearbejdet den snigende mandags-blues. Jeg er fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man virkelig finde kærligheden på en dating app?