16 fall jackets

DANIEL WELLINGTON Ekslusiv adgang til deres nye kollektion og 15% rabat

Desktop22

Så er er ny rabatkode til Daniel Wellington, som I er mange der ofte efterspørger. Men denne gang har I adgang, før mange andre, til deres helt nye kollektion Classic Black. Kollektionen kommer online for alle d. 10 oktober, men jeg har en kode til jer, som udover at give jer 15% på alt på hjemmesiden, også giver adgang til at få 15% på den helt nye kollektion før tid. Jeg elsker elsker elsker det nye ur, jeg har selv valgt et helt sort med sølv, da jeg synes det passer enormt godt sammen. Koden er miconfesion15, shop amok 🙂 Sponsoreret af Daniel Wellington.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 fall jackets