Om at date

Daniel Wellington 15% rabatkode

classic-black

Jeg vil blot minde jer om, at I stadig kan få 15% rabat på alt på Daniel Wellingtons hjemmeside. De har netop udgivet en ny collection – classic black – som er min absolut yndlings lige nu. Jeg har altid været fan af DWs elegante tidløse design, men det helt sorte er virkelig fantastisk. Endnu mere når man ser det i virkeligheden. I plejer at være glade for en Daniel Wellington kode i ny og næ, så nu er der endnu en. Koden er Miconfesion15 og skal bruges ved checkout. Der er i øvrigt gratis forsendelse også. Sponsoreret af Daniel Wellington.

Ikke-navngivet-2

   

2 kommentarer

  • Årh, elsker selv Daniel Wellington, og elsker simpelthen bare at style mit ur med andre smykker på min profil. Vil helt klart bruge rabatkoden, fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at date