Mandagsdate

25 from eBay # 3

ebaybeauty1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here  |  20. here  |  21. here  |  22. here  |  23. here  |  24. here  |  25. here

Så blev det tid til 25 fra ebay. Denne gang er det skønhedsprodukter man selvfølgelig ikke kan undvære. I kan se de andre ’25 fra ebay’ kollager her. 

Ikke-navngivet-2

3 kommentarer

 • Regitze

  Jeg har lige opdaget din blog og er ret vild med det du laver, MEN jeg er lidt ked af dit ebay-opslag med skønhedsprodukter :/
  Jeg er ikke klar over om du selv ved det, men der er ekstremt mange, der har oplevet forfærdelige reaktioner på “kina-makeup” og nogle har endda risiko for at blive sterile – før i dag så jeg endda et opslag om en pige, der havde mistet 70% af sit syn pga brug af det. Produkterne er jo ikke godkendt i EU, og kan derfor indeholde mange mørkelige ting – der er fundet både urin og afføringsrester i noget af det…

  Denne kommentar behøver slet ikke blive udgivet, jeg var bare interesseret i at advare dig, så du eventuelt kan undersøge det selv! 🙂

  Knus fra Regitze

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej Regitze.

   Tak for ros, først og fremmest. Men puh det lyder forfærdeligt. Jeg lavede egentlig indlægget, da det er blevet requested en del gange af læsere. Man kan selvfølgelig ikke tilfredsstille alle, og jeg er helt enig i, at man skal være opmærksom på, hvad man køber af make-up produkter. Jeg har selv nogle af produkterne på kollagen, men det er dem, som ikke er kinesisk makeup (bl.a. masken, som er meget rost på youtube og den der snail creme) ligesom jeg har købt en del børster, makeup holdere og andet. Jeg vil opfordre alle til at være opmærksomme på det du skriver, tjekke det ud, og kun købe, hvis man er tryg ved det. Kollagen er lavet og jeg har forhåbentlig gjort nogle læsere glade, men det er fint du skriver det, så kan man tage det med i sine overvejelser.

   Det er bestemt nogle grimme ting du nævner, som ingen har lyst til at udsætte sig selv for 🙂 Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting! Har selv købt en del af mine beauty ting på eBay, det fungerer rigtig godt! 🙂

  -Nikoline

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsdate