25 from eBay # 2

Strålende hud i 3 trin

Sponsoreret

Jeg har testet et nyt produkt fra Ole Henriksen, nemlig Power Bright, som praler med at give en mere ensartet hudtone og udviske fine linjer. Det er et 3-trinssystem med C-vitamin, hvor hvert trin har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og lysnende ekstrakter. De arbejder i harmoni og nærer huden i dybden og lysner mat og trist hud , så huden får ny energi og den smukkeste ungdommelige glød – alt dette lover de efter bare én behandling. Ja altså, man er jo nysgerrig når man hører dette.

Jeg har testet det på min egen hud, og jeg er simpelthen nødt til at komme med verdens varmest anbefaling. Uanset om jeg fik penge for det her indlæg eller ej, så ville jeg give det tip videre. Det er noget nær det bedste jeg har prøvet, uden pis. Min hud efter en behandling var ekstremt silkeblød og fugtet hele dagen igennem. Jeg har forsøgt at lave en film, hvordan de 3 trin fungerer, og det er så ærgerligt man ikke kan se på kameraet HVOR sindssygt silkeblød og lækker strålende min hud er. Jeg har ingen make-up på (selvfølgelig), da jeg havde håbet man så virkelig kunne se effekten, men det er nok ikke så let at vise på kamera uanset hvad.

I en pakke er der til 6 behandlinger, jeg har lovet min kæreste vi tager en hver i aften, haha. Det er simpelthen for lækkert, han skal også prøve det. Om det udvisker fine linjer, det ved jeg ikke. Egentlig har jeg svært ved at tro på særlig meget gør dét, men igen, jeg har faktisk heller ikke rigtig så mange fine linjer at udviske (endnu) så på lige dét punkt, er jeg nok ikke den rette testperson. Men giver det huden et strålende look? Fuck yeah. Der er ingen tvivl om, at jeg skal købe en ny boks med behandlinger ligeså snart jeg er løbet tør, det bliver bestemt en del af mine faste produkter fremover. Jeg tænker det er virkelig lækkert og en rigtig god idé, med sådan en behandling 1 gang om ugen – hvis man synes pengepungen tillader det. For med alle Ole Henriksen produkter, så betaler man bestemt for det. Nogle gange synes jeg man betaler for meget blot for et navn, andre gange så kan man virkelig mærke kvaliteten er i absolut top, og så giver prisen også mening. Sådan har jeg det i dette tilfælde, jeg synes det er så fin en pris for det produkt og mængde man får.

Det lyder som den vildeste salgstale, haha, og indlægget ér sponsoreret, men jeg tjener altså absolut ikke en krone på nogle salg der måtte være af dette produkt, så I kan være sikre på, at mine ord og mening er 100% ærlig. Det er det altid, men nogengange så kan jeg godt lide at minde jer om det, i denne jungle af bloggere og betalte indlæg.

Hvis I er blevet nysgerrige på produktet eller har lyst til at prøve det selv, så kan I læse mere om det og købe det herhvor det netop er kommet i butikkerne. Held og lykke med det.

P9200107 P9200115P9200108

2 kommentarer

 • Matas

  De er så aktive, at du kun må bruge 1 én gang om måneden!
  Kh. Medarbejder i Matas

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Uhhh tak medarbejder i Matas.. vigtig info jeg IKKE vidste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 from eBay # 2