de sidste dage..

Sommerhusweekend

14339940_1076204255748306_436871095_o

Jeg fortalte jer for ikke længe siden, at min kæreste havde lavet en overraskelse til mig. Han havde bedt mig holde denne weekend fri, men hvorfor vidste jeg ikke. Igår kom vi op i et stort lækkert sommerhus efter vi havde handlet helt sindssygt stort ind i Tyskland. Vi har handlet ind til hele weekenden, så vi ikke behøver tage nogen steder hen. Så vi er bare her. Det ligger lige ved stranden, hvor vi i morges gik en lang tur med Wilma og så solopgangen, igår aftes drak vi os småfulde i god hvidvin mens vi sad i det lækreste spabad. Wilma elsker at være her, masser af tid, plads og dejligt mange nye dufte for hende. Og jeg elsker det også, 100% tid med min dejlige kæreste og absolut ingen planer, intet vi skal nå. Jeg blev simpelthen så glad for den overraskelse, for selvom vi bor sammen og ses mere eller mindre hver dag, så er det virkelig både vigtigt og dejligt også at huske at tage væk sammen.

Jeg har dog forsømt bloggen herinde lidt, hvorfor jeg har planlagt nogle indlæg til i dag og i morgen (og dagene efter det også) med lidt af hvert, så det ikke kun bliver kærestepladder. Jeg har taget mit kamera med, og selvom vi ikke skal meget andet end at kigge hinanden i øjnene, gå lange ture og spise god mad, så er her alligevel virkelig fint og nu har jeg jo besluttet mig for, at blive bedre til at få taget nogle billeder oftere. Det kan jeg huske jeg gjorde herinde engang, og det var simpelthen så hyggeligt.

Nu vil jeg hoppe ud i spabadet, det er nemlig snart fyldt op. Fortsat rigtig god weekend.

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Sommerhustur er så skønt; har selv lavet to indlæg om min miniferie i sidste weekend. Det er virkelig herligt med et lille kæreste afbræk i hverdagen 😉

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de sidste dage..