Deep Euphoria - en ny duft fra Calvin Klein

Saved Items

Ikke-navngivet-11. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here

Efteråret er på vej, selvom man dog må indrømme, at september måned har været fuldstændig vidunderlig, vejrmæssigt. Jeg kan dog mærke, at aftenener er begyndt at blive kolde, og det er tid til at grave de lidt tykkere trøjer og jakker frem fra gemmerne. Eller, og som jeg pt. hælder mest til, kigge efter noget nyt man kan købe 😉 Jeg har lidt gemt fra ASOS, som jeg virkelig gerne ville have, til de kolde måneder vi snart går i møde. Jeg ville egentlig have nævnt et par af ovenstående styles, jeg specielt er vild med, men jeg vil faktisk gerne have dem allesammen. De ser så comfy og lækre ud. Men okay, skal jeg skære ned (og det tror jeg, der er en herhjemme der mener jeg skal) så vælger jeg 3,4 og 6 til en start 😉 Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Julie

  Efterår <3 Elsker dem alle er dog mest vild med 2 og 5!! Glæder mig så meget til jeg har helt styr på efterårs garderoben, kommer dog nok til at tage lidt tid endnu når man også bliver distraheret af andre gode tilbud som Hunkemöller's bra party (https://www.hunkemoller.dk/dk_da/bh-er/bh-kampagne.html) – Kys Julie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Flotte ting! Hvis du har lyst kunne det på et tidspunkt være fedt med et lignende indlæg blot med dit bud på flotte (og tilstrækkeligt varme) vinterjakker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej Camilla 🙂
   Tak for din kommentar, det skal jeg bestemt lave inden længe :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har forelsket mig i nummer 2, den må jeg simpelthen eje! Tak for delingen 🙂

  xo
  Zeinab,
  http://www.cityoffashionistas.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   den er også VIDUNDERLIG jo 🙂 Selv tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deep Euphoria - en ny duft fra Calvin Klein