Lækre forfriskende drinks

25 FROM EBAY

ebayfund-Gendannet1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here  |  20. here  |  21. here  |  22. here  |  23. here   |  24. here  |  25. here

Selvom Ebay kan være den mest uoverskuelig jungle, og i øvrigt fyldt med billigt bras, så kan det også være det mest vidunderlige sted at shoppe. Jeg har brugt det meste af dagen på, at finde nogle rigtig gode ting til jer (og mig selv, bevars). Jeg har selv shoppet en del af det, da priserne er så gode på det hele. Og helt ærligt, mangler man ikke altid en usb-tand-nøgle, et par ekstra solbriller og nye tasker? Ehm JO. Så derfor er det altså helt okay at klikke lidt ebayguld hjem. Jeg tænker at begynde på en ’25 ebayfund’ fremover herinde, hvis det altså er noget I kan bruge? Det må I hvertfald gerne lige smide i kommentarfeltet, jeg har nemlig brugt usandsynlig lang tid på indlægget, så det skal selvfølgelig kun være, hvis I også får noget ud af det.

Ikke-navngivet-2

21 kommentarer

 • Rikke

  Jeg er også kæmpe fan af eBay og det er nogen fine ting du har fundet, men jeg synes det er så ærgeligt at du vælger at tage kopivarer med (især uden at gøre opmærksom på at det er kopier)
  7,8,16 og 22 er i hvert fald direkte kopier af dyre mærkevarer. Det er ikke bare look a likes

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tak for det 🙂 Jeg troede faktisk ikke det var kopivarer, hvis ikke logoet på tingene var på også? Så troede jeg mere det var en ‘look a like’ som du siger 🙂 Jeg ved ikke helt hvad 16 og 22 er kopier af, kender ikke oprindelig inspirationskilde, men 7 og 8 taskerne har jeg set før i proenza mærke 🙂 Dog ville jeg aldrig vise en kollage med direkte kopier, så ret mig endelig, hvis jeg har overset det. Mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Dejligt!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har en irrationel forkærlighed for ebay-indlæg, så keep ’em coming!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  SÅ god idé! Jeg er vild med den her slags indlæg!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina

  Lækkert med EBAY indlæg!! Bliv endelig ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ja bliv endelig ved! Ebay gemmer på en masse skatte, men det er bare ikke altid at jeg orker at finde dem, så det er mega fedt at du laver indlæg som disse. 25 ting er også mange, så hvis det kræver for meget ville jeg også være slemt tilfreds med “10 ebayfund” af gangen, men du skal selvfølgelig bare gøre lige præcis som du har lyst til, ville bare lige sige min mening, når du nu spurgte. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak for din kommentar, det kan godt være 10 er mere overskueligt 🙂 Men nu ser jeg.. det er i hvertfald rart at vide, at så mange kan bruge det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Keep them coming!

  Jeg er total ebay afhængig, men der er så meget derinde at det nogle gange kan føles som om andre er på en helt anden ebay side fordi man finder helt forskellige ting!
  Ebay er Gud <3

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER e-bay indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Jeg er pjattet med eBay så bliv endelig ved 🙂 synes det er et lækkert indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  JA, fortsæt endelig med at lave eBay-posts – er pjattet med siden, men det kan være lidt af en jungle at finde rundt i… Så det er fantastisk når en masse fine fund bliver samlet ét sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Yay, dejligt med kommentar. Det er et krævende projekt med disse indlæg, så det bedste er at vide, at nogen (andre end mig) får noget ud af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Bliv endelig ved med de her indlæg. Jeg er lidt for vild med eBay men er så ringe til at finde nye ting at købe: )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  KÆMPE FAN! Du er den bedste! Elsker ebay fund. Er nu fattig, men tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre forfriskende drinks