Bare numser, kold hvidvin, sprød vandmelon og snudekys i spandevis

W I L M A

Desktop14

Jeg ved det, jeg har lovet ikke al for meget hundespam. Men det er helt nyt og så må man gerne. Plus jeg har fået en masse spørgsmål om Wilma, så jeg tænkte at samle dem i indlægget her og skrive lidt mere også.

Hvilken race er Wilma?
Fransk Bulldog

Er hun helt sort? 
Wilma er mørk brindle, også kaldet tigerstribet. Hendes bund er sort og så har hun nogle lysere striber. Det ser så fint ud. Hendes bryst er hvidt, og så har hun en lille hvid streg lige midt i panden. Den elsker jeg.

Hvor har I købt hende? 
Jeg fandt en forum på facebook med franske bulldogs. Vi havde kigget længe efter en, men den helt rigtige var ikke dukket op. Og pludselig var hun der, vi var begge helt solgt fra første øjekast. Hun boede helt ovre i Horsens, men var køreturen værd.

Hvorfor ville I have hund, når I bor i lejlighed? 
For mig har ønsket om at få hund intet haft at gøre med min boligsituation. Jeg har villet have hund i rigtig mange år, men har godt vidst, at de rigtige omstændigheder ikke var der. Så mødte jeg Mattis. Og pludselig føltes det mere end rigtigt. Wilma har allerede det bedste hjem, jeg er hjemme med hende det næste lange stykke tid, vi er omgivet af grønne områder, hundegårde og masser af omsorg fra både mig og Mattis. Hun har bestemt ikke noget dårligt hundeliv.

Hvorfor en fransk bulldog? 
Jeg har været forelsket i racen i mange mange år. Der var endda nogle af jer, der kunne huske jeg havde blogget om ønsket om at få en fransk bulldog for lang tid siden. 7 år siden var det, så ret godt husket til jer. Jeg synes den race er vidunderlig, jeg kan ikke forklare det bedre. Og så passer hun perfekt til os.

Er det ikke lidt mange penge for en hund?
Jo. Absolut. Og jeg kan fortælle, at hun er hver en krone værd.

Hvordan tager Ono det? 
Som tidligere nævnt, så bor Ono ikke længere hos mig. Denne beslutning blev taget længe inden beslutningen om at få hund, bare hvis nogle skulle tænke ‘hvor er det synd’. Han har fået det bedste hjem et sted, hvor han kan boltre sig i græsset, sole sig på terrassen, fange dejlige mus og få nus og omsorg. Og så er det altså bare til en fra min egen familie, så jeg besøger ham stadig så tit jeg vil. Han får ikke et bedre katteliv.

Hvor gammel er Wilma?
Hun er 8 uger og 5 dage i dag. Lilleskid.

Kommer din blog nu bare til at handle om hund? 
Nej da. Bare rolig. Min blog handler om mig og mit liv. Det liv er Wilma blevet en del af, så lige nu får hun lidt plads her også. Dog har jeg lavet en instagramprofil kun med Wilmabilleder og film, bare så min egen ikke skal flyde over med det, til de af jer der er røvligeglade. Men I kan følge hende på wilma.the.frenchie, hvis I synes det er hyggeligt.

Det var nogle af de spørgsmål jeg har fået de sidste mange dage. Wilma er en sund og rask hund, hun er nysgerrig og bestemt, men også meget forsigtig og nervøs, verden er så stor og skræmmende. Men vi hjælper hende godt igennem det hele. Hun er uden tvivl Mattis’ lille pige, er du sindssyg en connection de to har. Det er hyggeligt at se, selvom jeg da nogle gange bliver lidt misundelig. Hun får sgu morgenkys før jeg gør lige for tiden 😉 Er der nogle af jer der har racen? Har I nogle gode råd vi bare må få med? Og det er omkring alt: udstyr, mad, opdragelse, godbidder, hvalpetræning osv. osv. Fyr dem endelig af i kommentarfeltet, vi vil rigtig gerne blive klogere.

Ikke-navngivet-2

3 kommentarer

 • Mille

  Hvorfor bor Ono ikke hos dig længere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den glade hundeskole er virkelig anbefalelsesværdig! Så proffesionelle og god træning med fokus på hver og en hunds behov. 🙂 jeg kender op tll 4 forskellige der har brugt den hundeskole. tillykke med hende! Hun er nuttet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Polly

  Tillykke med din skønne hvalp 🙂 Jeg har selv i dag været ude at se på hvalp … glæder mig. God beslutning mht. til Ono – det er jo katte paradis at kunne ligge i solen og fange tykke mus 🙂 Har fulgt din blog i en del år og du gør et super arbejde. Kh Polly

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare numser, kold hvidvin, sprød vandmelon og snudekys i spandevis