Vind lækker Somersby

Vores nye lille hund

Desktop12

Her er hun så, Wilma hedder hun. En skøn skøn fransk bulldog, som flere af jer gættede på. Jeg afslørede hende på snapchat (linesofieg) kl. 12.10, så derfra har jeg lukket konkurrencen og slettet alle gæt efterfølgende. Dog skal en vinder trækkes af jer, der gættede rigtigt, men da det med at få en lille hundehvalp blev det, der fyldte dagen, så trækker jeg en vinder i morgen og skriver direkte til vinderen.

Wilma er den smukkeste lille hund. Ikke for flad, ikke for rynket, men stadig med masser af løs hud, de helt rigtige rynker omkring næsen, de dejligste gryntelyde og smukkeste øjne. Vi er så glade for hende. Hun har klaret det rigtig fint indtil videre, en lang køretur fra Jylland med stop og en masse nye indtryk. Det må være hårdt, sådan at blive revet væk fra sin mor og søskende og så skulle tilpasse sig et nyt hjem på ingen tid. Men hun virker tryg og glad ved os, og det er jo det første vigtigste skridt.

Der kommer nok mere om Wilma herinde, på instagram (hvor hun også har fået sin egen profil, så min private ikke flyder over med hundebilleder kun wilma.the.frenchie) og på snapchat. Men jeg lover, at det ikke er det eneste det handler om fra nu af. Det hele er bare så nyt og spændende, så jeg spammer nok lidt mere end jeg ellers vil gøre med Wilma. Jeg håber det er til at holde ud.

Men her er hun så, ligesom hendes fine tipi. Den har vi i øvrigt selv lavet, det var ret simpelt og virkelig hyggeligt. Hun kan godt lide den allerede.

Godnatgrynt herfra

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

 • Line

  Bliver simpelthen nødt til at vide, hvordan I har lavet den lille søde tipi?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej 🙂 Er bare nysgerrig, men hvad så med Ono? Kan en indekat godt fungere med en hund? Hun er kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Hvor ser hun bare dejlig ud! 🙂 Lige præcis sådan en hund i den farve havde jeg forestillet mig kunne passe godt til jer to 🙂 Så stort tillykke med jeres nye familiemedlem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   yay 🙂 tusind tak.. vi er så glade for hende

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria W

  Hun er SÅ dejlig!! Jeg gættede på en mops, men der er jo ingen tvivl om at Wilma er som skabt til jer. ❤️ Jeg glæder mig så meget til at se mere til hende! Tillykke med den sødeste lille hundevaps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Gud hvor er hun kær! Stort tillykke med hende. Man bliver jo helt skruk efter, at få sig en selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækker Somersby