My TV Corner // Get the look

FUCKING ALDERSPANIK

Jeg går jævnligt i total alderspanik. Sådan for fucking real. Er jeg seriøst 27 år gammel? Ehhh undskyld, men hvornår skete det? Kan en eller anden lige hjælpe mig med, at spole tilbage så jeg er her, hvor jeg er i livet nu, men fylder 24 næste gang? Anyone? En af mine bedste veninder og jeg skriver jævnligt omkring dette. Vi er skiftevis hende, der går i panik. Det er faktisk ret sjovt at læse. Derfor har jeg fået lov til at poste nogle af  vores samtaler når den ene af os går i alderspanik og skriver til den anden. Vores beskeder herunder er skrevet igennem flere år.

 Det hjælper heller ikke på alderspanik, når min kæreste er sådan en lille flab, der absolut skal være yngre end mig. Bevars, vi snakker 1 år og 1 måned, men han elsker at minde mig om det ‘ej Line, jeg synes det er lidt nice at have en ældre kæreste.. en rigtig cougar’, ‘ej Line tænk på, når du fylder 30 SNART, så er jeg stadig 28 år hele den første måned af dit 30 årige liv’. LUK!

Nå men her kommer lidt samtaler fra to paniske piger (kvinder.. damer vel også snart) omkring alder. Bemærk, hvor mange forskellige slags udregninger og personer vi kan komme med, for at demonstrere vores høje alder.

alderspanik

Ikke-navngivet-2

.. er vi de eneste, der har lidt alderskrise?

8 kommentarer

 • Malene

  Hihi… Det ret sjovt at læse. Havde det selv på samme måde da jeg var 28.
  Nu er jeg… 32! Og tænker præcis det samme som da jeg var 28, nemlig hvor fanden blev årene af! Og troede jeg var nået længere i livet.
  Men tror man skal huske at nyde vejen “derhen” og ikke kun fokusere på at komme “derhen” så hurtigt som muligt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   åhhh 🙂 Men jeg er helt enig.. nogengange så indhenter panikken bare en.. :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  TAK fordi du italesætter det!! Jeg bliver 28 (28!!!!!???!!!!!) til december, og min kæreste og jeg bor stadig i lejlighed (til leje), jeg læser min kandidat og er først færdig når jeg er 28,5 år og så skal man liiiige arbejde lidt og vi skal også liiiige have købt bolig før vi snakker babyplaner. IKKE hvad jeg havde regnet med i sin tid! Jeg er fandeme snart… fuck, 28!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   fuck ja.. pludselig går det bare ALT for stærkt… :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min kæreste får jævnligt alderspanik. Han bliver 30 til november og panikker over at vi ikke har børn, at jeg ikke er gravid (og jeg skulle hilse at sige, at vi ikke prøver på det), og at han ikke er “ung” længere. Det hjælper heller ikke, når jeg minder ham om, at jeg stadig kommer til at være 25 de første 4 måneder af hans 30. år 😀
  Det er næsten synd for ham nogle gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   hahah den stakkel. Jeg føler med ham… lille onde Sofie 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på PRÆCIS samme måde. Jeg er “kun” (who are we kidding, det er sgu ikke “kun”) 25 år, men jeg føler mig sgu lidt som en på 19 stadigvæk. Kan godt se, at jeg har nået meget siden 19, men jeg er jo for pokker den samme!?
  Ååååh, min mor siger tit “Da jeg var på din alder, var du 3 år gammel.”. DAFUQ! Åh. Panik her også. Føler med jer. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   haha jamen jeg tænker jo nu at DU er ung, fordi du ‘kun’ er 25 😀 det er helt pres med den panik.. også bare når man ved, at man aldrig kommer tilbage til den alder.. ever 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My TV Corner // Get the look