Kærestebeskeder # 2

Flugt, teaser og et hej

Godmorgen. Kl. er 06.46 og jeg har været oppe i en lille times tid. Jeg har haft lidt ondt i maven over bloggen det sidste stykke tid, og har slet ikke kunnet finde ud af hvorfor. Jeg satte mig derfor ned igår og tænkte over, hvad det er, der giver mig ubehag over mit lille elskede univers. Dér gik det op for mig, at det ikke kun var bloggen. Jeg har det fuldstændig vidunderligt i mit liv, men der er også en lille del af det, som er uafklaret og uinspireret. Da jeg sad der igår og vendte store tanker, der gik det op for mig, at jeg har en lidt kedelig tendens til, at flygte når noget bliver kedeligt/stressende/uinspirerende og jeg føler mig umotiveret. Jeg gør det her med bloggen, i stedet for at fyre nogle fede indlæg afsted med al min kreativitet, når nu jeg også ved, hvor mega fedt det er for mig at blogge, så gemmer jeg mig. Jeg åbner ikke bloggen, jeg lukker øjnene for det og så får jeg ondt i maven. Jeg gør det i stort set alle andre sammenhænge, hvis jeg er presset med en opgave f.eks. så i stedet for virkelig at give den en skalle, så lukker jeg dokumentet og prøver at ‘glemme det’. Hvis jeg føler mig presset fordi jeg ikke helt ved, hvad jeg vil arbejde med, så lukker jeg computeren i stedet for at bruge en masse tid på, at søge en bunke forskellige jobs.

Det var dér det gik op for mig, at den vane, den skal jeg af med. Det løser ingen situationer og det er simpelthen kun kilden til endnu mere ondt i maven. For jeg ved jo, at jeg burde gøre noget anderledes. Så det gør jeg simpelthen fra i dag. Det kan godt være der er nogle ting i mit liv lige nu, som ikke helt er på plads. Men så må JEG altså tage mig sammen, og gøre noget ved dem. Jeg er træt af at flygte, nu tager jeg sgu kampen op. Og den succesfølelse,vi allesammen kender, tror jeg, når vi har gjort noget vi ved vi burde, den er ubeskrivelig. Så i dag sætter jeg mig ned og skriver de fedeste ansøgninger til de jobs jeg har på min, efterhånden lange liste. Jeg får kigget på nogle af de fede indlæg jeg har i tankerne hertil, skrevet nogle af mine tekster og lavet forskellige hyggelige indlæg, som jeg har i kladder, jeg får taget den hovedrengøring jeg har tænkt på i månedsvis nu. Fordi det gør mig mere glad. Fordi jeg ved, at den følelse jeg får indeni, når jeg er på rette vej i stedet for at flygte, den gør mig glad. At flygte engang imellem er okay, men at holde sig væk og tro det forsvinder af den grund, det er en kedelig vane, som jeg skal ud af. Nu.

Og så er der også en anden ting, jeg rigtig gerne vil fortælle jer. Noget rigtig spændende der også sker i mit liv lige nu. Som den irriterende blogger og type jeg bare er, så kan jeg ikke afsløre det endnu. Men snart. Dog smider jeg lidt hints (fordi jeg ikke kan lade være, og igen, #pisseirriterendetype) ovre på snapchat i løbet af den næste lille stykke tid, før jeg kan afsløre det helt. Måske I kan gætte hvad det er 😉 I kan i hvertfald følge med på linesofieg, som jeg hedder på snapchat.

Det var det indlæg. Nu fjernede jeg lige en lille smule af min ondt i maven, så nu er det tid til at vande den rigtige blomst i stedet for at hælde benzin på det onde bål, der gør så ondt. Det er så dejligt at finde ud af, hvad det er man gerne vil lave om. Og lige præcis min tendens til flugt, den er hverken sjov eller særlig effektiv for noget.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestebeskeder # 2