FUCKING ALDERSPANIK

En stor lille nyhed

Jeg har teaset lidt med det herinde i løbet af den seneste uges tid, at der kommer til at ske noget spændende, for mig i hvertfald.

Et par nysgerrige og kloge hoveder har gættet på hund, et par sure læsere har beskyldt mig for clickbait (som jeg var nødt til at google) pga. noget så ‘ligegyldigt’ som en hund. Og jeg er selvfølgelig ked af I har set det sådan, jeg tænkte bare det var en lille hyggelig ting at dele med jer på en anderledes måde. Og for os har det desuden været en stor beslutning, at få hund og på intet tidspunkt noget ligegyldigt. Jeg har ikke kunnet sige det, da der lige var noget der skulle falde på plads 100% før vi var sikre på det. Alt er sikkert nu og vi henter vores første lille pelsede baby på torsdag. Jeg tror ikke jeg kan beskrive, hvor sindssygt glad jeg er. Jeg har haft hund flere gange i mit liv og jeg elsker hunde, men dette er første gang jeg skal have min helt egen. Eller vi skal. For Mattis er også med i det selvfølgelig.

Jeg vil endnu ikke afsløre racen, og nej, det er ikke for at lokke læsere til, men fordi jeg synes det kunne være hyggeligt med en lille minikonkurrence herinde, og den kræver jeg holder det hemmeligt lidt endnu. Jeg udlodder nemlig 1 rigtig fin gave til den af jer der gætter racen. I er højst sandsyndligt flere, der vil give samme svar og blandt disse trækker jeg lod. Gaven er en stor kurv fyldt med lækkerier, jeg vil ikke afsløre, hvad den indeholder, men jeg kan fortælle jer den er virkelig virkelig lækker og både piger og drenge vil elske den. Så siger jeg ikke mere.

Hvis I har lyst til at lege med, så smid en kommentar med jeres gæt på vores kommende hunds race, og så kan I hoppe ind på snapchat (linesofieg) hvis I vil følge med i når vi henter hunden. Snapchat bliver det første sted jeg afslører racen, da jeg holder en helt særlig ‘følg min snapchat torsdag’ fordi vi skal på en lille roadtrip, for at hente den. Jeg ved, at mange af jer sikkert er skide ligeglade og andre synes måske det er et hyggeligt lille eventyr at følge med i. Om ikke andet afslører jeg vinderen torsdag d. 21 kl. 21 her på bloggen.

ps. til jer der vil undre jer over, hvad vi gør med Ono, så kan jeg fortælle jer, at jeg for længe siden (inden vi overhovedet talte om at få hund) besluttede mig for, at Ono skulle have sin pension hos en i min familie, som har snakket længe om at få kat og som kan give Ono nogle muligheder jeg ikke selv kan. Her kan jeg besøge Ono så tit jeg vil og han kommer til at få både klap på hovedet, frisk luft og græs at rulle sig i. Så bare rolig, det er ikke en udskiftning fordi vi hellere vil have hund og så glemmer jeg alt om Ono. Ono har og får det bedre end nogensinde.

   

94 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUCKING ALDERSPANIK