Vores nye lille hund

Bare numser, kold hvidvin, sprød vandmelon og snudekys i spandevis

Desktop13

Min mor er taget på ferie, så det betyder vi bor i hendes kolonihavehus. Og vi er simpelthen så glade. Vejret er vidunderligt og det er hendes sted også. Vi nyder det helt vildt, igår spiste vi lækker sushi, drak iskolde drinks og hvidvin, sov med bare numser i sommervarmen og snakkede om, hvor sindssygt lykkelige vi er. Sådan et sommervejr, blomster omkring en og iskold vandmelon gør altså bare noget ved humøret. Wilma er kommet over de første dage med nervøsitet, træthed og uro og nu ser vi rigtig hendes personlighed. Hun er en lille energibombe, der total har smeltet vores hjerter. Hendes små grynt, hendes lille flade fjæs man ikke rigtig kan bestemme om ligner en frø, en flagermus eller en gris og hendes store puttelyst er gået rent ind hos os. Så denne weekend har vi rent rundt som et (kvalmende) lykkeligt kærestepar med deres lille skønne hundehvalp og nydt vejret. Vi er også blevet enige om, at vi fandeme gerne vil bo i hus. Jeg vil ikke for langt væk fra byen, det skal være i rimelig køreafstand, men jeg elsker altså at kunne stå op og gå i bade fødder ud i haven og nyde min morgenmad. Jeg havde glemt, hvor meget jeg holder af den frihed. Så vi er for alvor ved at være ‘ægte voksne’ er vi blevet enige om.

I aften kommer min lillebror og hans kæreste og så skal vi grille, drikke vandmelonshakes i lange baner og kysse på Wilmas lille rynkede fjæs. I morgen kommer min veninde og hygger med mig. Her er så skønt, så selvom jeg meget gerne vil have min mor selvfølgelig kommer hjem til Danmark igen, så vil jeg egentlig også lidt gerne have hun bliver bare lidt længere på sin ferie 😉

Jeg har snap sunday i dag, så I kan følge lidt med det (linesofieg), og så har jeg, som tidligere nævnt, lavet en instagramprofil til Wilma. På den ene side er det sådan lidt, åh gud, men på den anden side, så slipper jer der ikke orker for meget hundebilleder og som følger mig for det. Og jer der så har lyst til at følge skønne Wilma og hendes eventyr kan gøre det på instagram/wilma.the.frenchie

Jeg håber I også har mulighed for, at nyde den lækre sommervarme lidt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye lille hund