Ugens etsy Tip # 44

Vind et ekslusivt sommerlook fra Estée Lauder

estée

Der er lige nu en lækker konkurrence på Estée Lauder, hvor der trækkes lod om 8 goodiebagposer, der indeholder  Bronze Goddess Eye Palette, Bronze Goddess Muliti Palette, Advanced Night Repair Serum 30 ml. Pure Color Envy Lip Gloss i farven discreet nude. Altsammen til en værdi af 1.730 kr. Jeg har selv modtaget posen med ting og det er jo helt fantastisk lækkert. Personligt er mine favoritter Night repair serum og Bronze goddess multi palette. De er fuldstændig vidunderlige.

For mig er Estée Lauder indbegrebet af luksus. Jeg har kun købt produkter fra deres make-up linje før, men det er virkelig eksklusivt. Hvis I endnu ikke har prøvet produkter fra Estée Lauder, er et fint sted at starte jo, at tilmelde sig deres konkurrence. Det er super nemt og kræver kun du tilmelder dig deres nyhedsbrev, som samtidig giver dig chancen for at vinde en af de 8 goodiebags de udlodder. Super nemt.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet og konkurrencen lige her. Rigtig meget held og lykke til jer allesammen.

Sponsoreret indhold

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens etsy Tip # 44