Kærestebeskeder

Ugens etsy Tip # 44

hangingplanters1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  

I søndags var jeg i botanisk have. Jeg er kommet der meget som barn, og jeg elsker at gå en tur igennem den smukke have. Da jeg så de hængende planter i det store drivhus, blev jeg helt inspireret til at få nogle herhjem til køkkenet. Så jeg gik på Etsyjagt og fandt nogle rigtig fine holdere. Så hermed er tippet givet videre, plus lidt inspirationsbilleder. I kan se alle ‘ugens etsytip’ indlæg her. Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Uh jeg er blevet helt vild med at have grønne planter rundt omkring i mit hus. Jeg elsker billede 1 og kunne sagtens finde på at få det selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestebeskeder