32 floral dresses

Snap Sunday + nyt endnu et nyt søndagstiltag

Jeg prøvede på et tidspunkt, at lave ‘følg min lørdag på snap’ men den døde igen efter 4-5 gange. Jeg har dog fået god tilbagemelding på både dét og de gange jeg har snappet igennem dagen, derfor starter jeg nu ‘Snap Sunday’. Det lyder sgu også bedre, ikke? Derudover har jeg fået nogle spørgsmål omkring, hvad man skal se i København, hvis man blot skal på tur hertil, eller ikke er herfra. Det gav mig ideen om ‘Oplev København’ som jeg vil køre over de næste søndage sammen med min kæreste, en veninde eller noget familie. Det vil være sådan, at hver søndag har et tema f.eks. standard københavner turistturen, de gemte skatte, de populære instagram must-sees osv. Igennem hvert tema, vil vi udforske København med fokus på dette, på den måde vil der komme en guide/inspiration til enhver smag. Grundet Danmarks noget ustabile vejr, vil der helt naturligt også være inspiration til både solskins – og regnvejrsdagen. Derudover vil vi også lave et tema med fokus på hvad man kan lave og steder man kan se, hvis man er i bil. I dag starter vi ud med temaet Shuffle Sunday, hvor min kæreste og jeg vil tage på tur og lave lidt af hvert vi har lyst til at se/lave i København i dag. Det vil foregå på cykel og gåben i dag. Fordi i dag ikke er super planlagt, så bliver i dag en blanding af typiske turistting, instagramværdige spisesteder, populære lokationer og mere ukendte steder.

Jeg håber I vil følge med igennem mine Snap Sundays (som også vil være spas og løjer og alt muligt andet) og derudover læse min guide/inspiration til, hvad en blandet københavner søndag kunne indeholde. Indlæggene vil blive udgivet om mandagen.

Følg mig på snapchat – linesofieg

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

32 floral dresses