AMSTERDAM VIDEO

Last chance

11994290_875727035796030_1723429202_n

Sponsoreret indhold

Jeg ville blot minde jer om, at min 15% rabatkode til Daniel Wellingtons smukke samling af ure, snart udløber. I kan nå det lidt endnu og efter som lønnen lige er gået ind, så er det oplagt at få det med denne måned. Hvis du vil købe dit eget ur, en gave til en du holder af eller du mangler en ny rem, så er der 15% på alt på Daniel Wellingtons hjemmeside med koden MICONFESION. Jeg håber I er glade for koden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMSTERDAM VIDEO