Snap Sunday + nyt endnu et nyt søndagstiltag

Kærestebeskeder

Mit lille nye søndagstiltag igår virkede til at fungere meget godt? I hvertfald på snapchat. Det vil dog blive sådan, at indlæggene vil blive udgivet den efterfølgende torsdag i stedet for mandag, der var alligevel for meget arbejde i det til, at jeg kunne nå det til dagen efter. Men så introducerer jeg jer da bare for et nyt lille tiltag herinde, nemlig kærestebeskeder. Jeg har længe været fan af at læse andre bloggeres private samtaler mellem dem og kæresten/manden, eller, udpluk af samtaler, det andet ville være både for privat og nok også røvsygt. Så jeg tænkte, hvorfor ikke prøve det af herinde også. Man får alligevel skrevet nogle skøre ting sammen engang imellem. Igen er det et af de tiltag, der muligvis dør så snart det er startet, og i virkeligheden måske kun er mig der hygger mig over, men så er det bare sådan. Nu får det i hvertfald lov at få et skud, måske I synes det er sjovt. Så here goes, 6 random udpluk af en hverdagssamtale imellem mig og kæresten:

hverdagssamtalerstor

Ikke-navngivet-2

12 kommentarer

 • Hahah, åh så genkendeligt 😀
  Mer af det!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hahaha jeg var flad af grin med brownie og oralsex dag 😂😂 den var fandme fed!! Godt tiltag! Elsker at læse at andre er lige så tossede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha et fedt indlæg! (Y) Sjovt med noget lidt anderledes. Virker super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   tusind tak, det er jeg glad for du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Trods de andre geniale beskeder var jeg flad af grin af den med Ono der gik på tastaturet.. Så er jeg ikke den eneste der har sendt et par ulæselige, dog morsomme beskeder med en kat der bestemmer sig for at lægge sig på tastaturet. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Egentlig temmelig hyggeligt 😀 Så det bliver da sikkert en succes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, mega godt tiltag! Jeg glæder mig allerede til at læse flere (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   hahah fedt 🙂 det er jeg glad for du synes!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snap Sunday + nyt endnu et nyt søndagstiltag