Når det 'forkerte' er det mest rigtige

10 ting om mig ifølge min kæreste

Det kan næsten ikke være gået nogens næse forbi, at jeg har fået en kæreste. Det har jeg været rimelig åben omkring kan man sige. Han er i hvertfald blevet vist frem flere steder (primært snapchat linesofieg, hvor jeg ofte viser videoer fra vores hygge/fjolleweekender). Men når I skal følge med i mit singleliv, kærestesorger, dating osv., så skal jeg fandeme også vise jer, når jeg så har en kæreste, hehe I slipper sgu ikke. I øvrigt hedder han Mattis, det ved jeg ikke om jeg har sagt. Men det bliver så underligt, hvis jeg ikke kan nævne ham ved navn, når det er aktuelt.

Jeg mødte ham faktisk på tinder. Men det klikkede bare lige fra første date. Den ene date tog den anden og allerede efter 3 intense uger blev vi kærester. Jeg har aldrig følt mig så tilpas i en anden mands selskab, så rolig, glad og selvfølgelig helt igennem forelsket. Det gik lynhurtigt. Igen gik det hurtigt, da vi besluttede os for at flytte sammen. Vi var sammen hver dag alligevel og det føltes simpelthen bare så rigtigt. Det gør det stadig. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fundet ham. Den helt rigtige. Jeg har nu spurgt ham, om han ville skrive 10 ting om mig, som jeg kunne dele herinde. Jeg tænkte det kunne være sjovt at læse, om ikke andet så har jeg virkelig glædet mig til at se, hvad han har skrevet om mig. Here goes.

10 om Line Sofie

1. Hun støtter altid op om én uanset hvad man gerne vil, om det er at være cykelmekaniker, politimand eller bare vil rejse, så støtter hun altid én.

2. Hun overanalyserer relativt mange situationer, både på godt og ondt. Nogle gange mener man altså bare man vil have en ostemad uden der skal være mere i det

3. Hun bærer ikke nag, hun skal bare have tingene sagt, så er det ude af systemet, hvilket fører til det næste punkt.

4. Hun har temperament, og hun har i dén grad sin mening og en kort lunte når der er nogen, der gør hende eller folk tæt på hende uret! Når det så er sagt, så er hun meget fair og bliver ikke hidsig over intet.

5. Hun er mega fjollet, der går ikke en dag hvor vi ikke griner sammen, laver grimasser eller leger spastisk edderkop

6. Hun er meget elskværdig – let at elske og svær at hade.

7. Hun er seriøs, og går i dybden med alt hvad hun laver. Hvis det ikke er noget hun går i dybden med, gør hun det slet ikke.

8. Hun har viljestyrke, eksempelvis når vi træner sammen og vi ikke kan mere, så er hun alligevel altid klar på lidt mere træning (hun har også en tendens til altid at få sin vilje).

9. Hun er en giver, jeg kan ikke huske hvor mange gange jeg er kommet hjem og hun enten har haft en gave eller en overraskelse til mig.

10. Hun er og bliver en kattedame. Hun er skør, sjov, seriøs, temperamentsfuld og skøn, hele pakken 

4 kommentarer

 • Åh, hvor dejligt at læse! Kærlighed er en skøn ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  Hold op nogle dejlige ord han fik skrevet! Det lyder bare til han er den helt rette. Det er så dejligt for dig Line Sofie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da nogle utrolige søde og uddybede ting! Dejligt at du har fundet dig en sød kæreste. Det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Crazy Catlady alert!! 😀

  Lyder da til at kæresten har et ret godt syn på dig der 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det 'forkerte' er det mest rigtige