Status i bachelorland

Ugens Etsy Tip # 42

13089999_989196971115702_805753180_n

Mit seneste etsykøb, er disse personlige nøgleringe. Jeg synes de er virkelig fine, man kan få dem med mange forskellige farver, både i enden og læderet, som I kan se på billedet herunder. Jeg bestilte en til mig, en til min kæreste. Da jeg har 3 navne og Mattis, min kæreste, har 4 navne, blev det bare til for – og efternavn for os begge, da der ikke var plads til det hele. Mattis’ nøglering er mørkeblå og min er pastel lyserød, billedet snyder en smule. I kan se de fine nøgleringe her, hvor I kan bestille jeres helt egen. Det er en virkelig fin gaveidé synes jeg. Nu bytter vi i hvertfald aldrig rundt på nøglerne herhjemme igen 🙂

PS. jeg har fået mange kommentarer om den store fare, ved at have sit fulde navn på nøglerne. Man kan vælge at få skrevet LIGE det man vil, og i vores nøglebundt er der ikke husnøgler osv, men en masse ekstranøgler vi havde brug for at få styr på. SÅ INGEN TYV, kan låse sig ind i vores hjem i tilfælde af, nøglerne skulle blive væk 🙂 Jeg har også fået lavet to nøgleringe med initialer på til os.

Desktop49

Indeholder affiliatelink

Ikke-navngivet-2

11 kommentarer

 • Marie

  Så har jeg bestilt og venter utålmodigt på, at posten ringer på 🙂 Kan du huske, hvor længe der gik, før du modtog dine nøgleringe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry Hansen

  Hvilken farve har du valgt din i? Den er virkelig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  FANTASTISK tip! Jeg flytter sammen med min kæreste om to uger, og det her er da den fineste gave. Bestiller ASAP 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ih, de er godt nok fine! Hvad med told, nu hvor de sendes fra USA? Oplevede du noget på den front? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Ja, den risiko er der jo. Jeg fik dog ikke told på mine, men jeg kan ikke love noget 🙂 tror det er lidt forskelligt, hvad de tager? og vidst nok også noget med, hvor meget man køber for?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Men hvordan vælger man den tekst man gerne vil have? Jeg har indtil videre kun skulle
  Vælge ringen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Det skriver du i en note til sidst 🙂 Der er sådan et flt du kan skrive en kommentar til sælger

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  De er godt nok fine, men hvis man taber sine nøgler, så er del vel lidt dumt at der står navn på? Så kan en uærlig type hurtigt finde dit hjem 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ja 🙂 Vi har ingen ‘vigtige’ nøgler i bundtet. Husnøgler osv. Men man behøver jo ikke få sit fulde navn, man kan skrive alt muligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status i bachelorland