Det lille hjerte

mit nye konsolbord

97-1619_D9-2

Konsolbord

Jeg har købt det fineste konsolbord til vores gang i lejligheden. Så havde jeg taget en masse lækre billeder, som desværre er røget fra min computer, sammen med en masse andet vigtigt. Men se det, det skulle I. Så må jeg vise billeder af mit eget så snart jeg kan dét. Jeg forelskede mig i bordet tilbage i december, men da jeg ikke havde lejligheden klar der, så har jeg ventet. Nu har jeg endelig fået det hjem, og se lige, hvor smukt og simpelt det er. Jeg har sagt det før, men Ellos’ home afdeling er virkelig favoritstedet at shoppe boligting. Jeg tror jeg har 30 ellos boligting i mit hjem. I kan se hele homeafdelingen her.

Nu vil jeg tage ud i Amsterdams gader, jeg tager billeder og film og vil opdatere så snart jeg få mulighed for det. Jeg håber I nyder Danmark.

Sponsoreret af Ellos

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lille hjerte