Jeg er så fucking træt

Min lørdag i en film

Hej med jer. Igår havde jeg hyggedag med min kæreste. Det betød, at bachelor var på pause en hel dag. Vi havde den dejligste dag med road trip, strandtur, madlavning, kys og film på sofaen. Vi besluttede os for, at teste vores go-pro inden vi skal til Amsterdam, for lige at lære det at kende. Jeg er stadig en klovn til ikke at få fingeren ind foran, som I kan se, men vi skal have købt lidt ekstra udstyr til det. Anyway, det var længe siden jeg havde delt en stemningsfilm, så jeg tænkte det var oplagt. Og nu er jeg klar til at lave en super fed film i Amsterdam også. Jeg håber I har nydt jeres weekend, selvom sommeren forsvandt lidt igen. Den kommer snart igen jo. God søndag!

Ps. husk at se filmen i HD 🙂

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så fucking træt