Dating

Jeg vil have en ny tatovering

Desktop54

Well, overskriften siger det hele. Jeg vil have en tatovering. NU. De af jer der har fulgt med herinde i mange år ved, at jeg har fået fjernet to tatoveringer med laserbehandling. Siden har jeg lovet mig selv, at jeg aldrig, aldrig ALDRIG, skal have flere tatoveringer. Jeg har haft lyst flere gange, også til at være spontan, men husker på, at det må jeg ikke mere. Jeg lavede en regel der hed, at hvis jeg ville have en tatovering, så måtte jeg kun få den, hvis jeg året efter stadig ville have den. Det har ikke været tilfældet med nogen af dem, så jeg har været lykkelig over fornuftige (røv kedelige og ikke-spontane) Line, der har fortalt mig, hvad jeg skal gøre. Det var ikke sjovt, at få fjernet tatoveringer, ej heller var det en billig affære. Det kostede mig omkring 15.000 kr. i alt at få dem begge to (relativt små tatoveringer) væk, så det giver vel sig selv, at jeg har sat en stopper for tatoverings-spontanitet ever igen.

Men nu er den tilbage. Lysten for at få en tatovering. Eller to. Jeg er slet ikke i tvivl om, hvem der skal lave dem, det er min lillebrors ven og altså ham der tatoverer min kæreste. Han er den dygtigste jeg kender og jeg ville være absolut tryg ved, at lave ham blække min hud. Men jeg ved endnu ikke helt, hvad jeg vil have. Jeg har nogle ideer, allesammen er små, fine og meget simple tatoveringer, som jeg helst vil have dem. Jeg vil dog ikke risikere, at vågne op dagen efter jeg har fået en tatovering, kigge på den og tænke ‘fuck’ (jep, det prøvede jeg med den ene af dem jeg fik fjernet.. jeg tudede over den og den var ikke engang helet den mindste smule.. ups).

Jeg vil gerne have den snart. Men jeg er også helt med på, at det bedste for mig er, at være 100% sikker på motiv først og derefter være fornuftig og vente lidt tid, så jeg kan mærke om det virkelig er den. Men jeg er godt nok i det spontane hjørne. Åh.

Hvad synes I om tatoveringer? Har I nogle? Og har I nogle I har fortrudt?

10 kommentarer

 • Jeg har 10 tatoveringer, og har lige fået lavet de to seneste. Elsker dem alle og får nok også lavet flere. Jeg har en som jeg ikke er super glad for, da den ikke er særlig godt lavet, men jeg fortryder den som sådan ikke. Jeg overvejer dog også altid mine i minimum 6 – 12 måneder før jeg får dem lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mi Confesión

   Ah du er fornuftig, altså mht at overveje dem i længere tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Jeg har en del tatoveringer (9 for at være helt præcis), som ca. halvdelen er lavet i det spontane hjørne. Jeg har ikke fortrudt nogle af dem, da jeg synes de hurtig bliver en del af en selv og ens livsfortælling. Jeg har en der ikke er så pæn mere (den “sprak” under helingen og har derfor et ar i sig) som jeg nok aldrig ville have fået i dag, men den minder mig om en fed backpacker tur i thailand, og ser jo ud som den ser ud fordi jeg lige præcis fik den på den tur og nok ikke passede på den:)
  Jeg går også og leger med ideen om en ny (eller flere), men er da også blevet mere fornuftig og tænker mig godt om. På nogle punkter synes jeg det er lidt ærgerligt da jeg også mener at tattooveringer skal være øjebliksfortællinger.

  Jeg tror mit råd/mening er at man skal se på hvad motivet er… Er man ude i en mode tattoo, så er det nok en god ide at give det lidt tid og se om man stadig er vild med ideen.
  Men er det derimod noget unikt som har med en selv at gøre, der hvor man er nu, så er det op cyklen og ned til sin tattovør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mi Confesión

   Ja det tror jeg du har helt ret i. For mange er tatoveringer jo fortællinger og minder, men som du siger, er de ofte også ‘bare’ modeting, fordi det lige er fedt nu 🙂 Jeg vil gerne finde på noget unikt, men samtidig er jeg også enormt inspireret af den simple stil der er for tiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Jeg har fortrudt en tatovering på mit håndled, fordi den er skæv og grim. Så engang i fremtiden skal den dækkes 🙂

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mi Confesión

   Ja det kender jeg alt for godt.. det med at fortryde :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har en til minde for min storebrors sygdomsforløb, og raskmelding. Og har aldrig fortrudt den! Måske skriften men aldrig budskabet eller selve tatoveringen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mi Confesión

   Det er også virkelig en fin historie at have i huden, synes jeg !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris b

  Jeg har selv to små, en lille skrift en på håndledet og et kors på den ene ring finger. Jeg havde egentlig længe tænkt over at jeg gerne ville have en, men ikke helt vidst hvad, pludselig slog det mig hvad den skulle være første gang og dagen efter gik jeg ind og fik den lavet spontant da jeg var på strøget. Har aldrig fortrudt. Korset fik jeg lavet i florida af en lidt for smart salon, som nok ikke havde fået de bedste anmeldelser hvis de havde ligget i Danmark, jeg har ikke fortrudt selve tatoveringen, men havde nok valgt en anden tatovør til opgaven! Har ligesom dig også lyst til en til, men det må vente til jeg er sikker på motivet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mi Confesión

   De lyder fede, begge tattoos. Og mega fedt du ikke har fortrudt 🙂 det er nemlig min største frygt, at fortryde, det vil jeg sgu aldrig igennem igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating