15% Discount code | Daniel Wellington

Jeg smutter snart

Amsterdam

Hej med jer. Det er så længe siden jeg har blogget føler jeg. Sådan rigtig haft tiden til det. Men jeg har lidt over 2 uger tilbage af mit bachelorprojekt og al min tid går derfor til dette. Når jeg holder fri, så går jeg ud i solen. Det regner jeg også med I gør, hvorfor sidde inde og læse blogs, når man kan ligge og spise jordbær på et tæppe i solen. Men det jeg lige vil fortælle, udover at sige hej, jeg lever, det er, at jeg snart rejser til Amsterdam. Jeg har aldrig været der før og jeg tager afsted så snart mit bachelorprojekt er afleveret. Jeg skal være afsted i 4 dages tid og vi tager en road trip dertil. Så ingen fly. Jeg glæder mig helt ustyrligt, både til roadtrippen, til at komme væk og ikke mindst til at se Amsterdam. Jeg har kun hørt gode ting om stedet. Vi har købt et go-pro kamera og jeg vil lave en amsterdam/rejse/stemningsfilm, som jeg deler når jeg er tilbage. Det glæder jeg mig faktisk helt vildt til, det er længe siden jeg har filmet og klippet en video sammen til bloggen. Og nu kommer I ind i billedet, for er der nogle af jer, der har været afsted? Har I nogle tips til ting jeg skal se? Steder jeg skal besøge? mad jeg bare må smage? Alle tips og gode råd modtages med kyshånd, jeg ved virkelig intet om byen.

Jeg glæder mig til det her BA helvede er overstået, også lidt til at have tid til kreative ting igen. Lige pt. har jeg ikke en kreativ tanke i mit hoved, det er fyldt op med videnskabsteori, tunge teorier der skal nærlæses, og fokus på at skrive, skrive, skrive til jeg har en færdig opgave. Jeg håber I kan bære over med mig.. lidt endnu 😉

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

 • karin

  I skal helt klart leje cykler. Hvis vejret er godt skal I cykle, til Nemo beach, Vondelpark, og til det marked som ligger i De pjip. De 9 små gader, cykle til biblioteket Openbare og se udsigten ( det er gratis) og selvfølgelig kanalrundfart:). Mad: burgerlijk (bedste burger ever) og morgenmad på omelegg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Tusind tak for gode tips Karin.. de skal afprøves :)! !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Hotel: http://www.volkshotel.nl/en/

  Foodhallen: http://www.foodhallen.nl/
  Morgenmad: Bakers and Roasters http://www.bakersandroasters.com/ eller Beter&Leuk cafe som ligger tæt på hotellet

  Frokost: http://www.laviniagoodfood.nl/

  Aftensmad: http://www.meatwest.nl/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor spændende! Jeg flytter selv til Amsterdam til sommer og har aldrig været der før, så jeg glæder mig til at se dine opdateringer dernedefra. Held og lykke med resten af specialet (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vi boede lige op af Vondelpark, der er virkelig flot! Læg også mærke til tusinde parakiter der bor i parken! Det er ret specielt! Vi havde ikke som sådan et særligt spisested vi kom tilbage til. De er glade for automater med kroketter og så er der usandsynligt mange Steak og spareribs steder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% Discount code | Daniel Wellington