Min lørdag i en film

Jeg har testet slankete og slankepiller – Virker det?

13236288_997658493602883_841658226_n

Sponsoreret

Jeg blev spurgt for noget tid siden, om jeg ville teste nogle produkter fra Weight World. Først tænkte jeg nej, for jeg vil ikke putte alt muligt i min krop, med ønsket om, at så bliver jeg mega slank. Men så kiggede jeg lidt rundt derinde og tænkte, at uanset hvad, så er det måske en god idé at teste det. Hvis der er nogen effekt, så er det jo fedt at vide som læsere, hvis ikke, jamen så synes jeg også det er vigtigt at få sagt. Den følgende anmeldelse er 100% ærlig. Jeg er betalt for at skrive indlægget, ligesom jeg har fået produkterne gratis, men anmeldelsen er helt min egen. Jeg gjorde opmærksom på inden de sendte produkterne, at jeg altid er ærlig i mine sponsorerede indlæg – også hvis et produkt ikke virker på mig. Derudover var det et krav for mig, at intet af det jeg indtog indeholdt farlige unaturlige ingredienser, så dette er der også helt styr på og ingen af de nævnte produkter indeholder bindemidler, fyldstoffer eller kunstige ingredienser

Her kommer min anmeldelse af de to ‘slankeprodukter’ jeg har testet.

Garcinia Cambogia Pure
Hvad produktet lover

Garcinia Cambogia er et ekstrakt, som er et dobbeltvirkende supplement, der kan hjælpe dig med at tabe dig, uden du behøver at ændre din livsstil. Garcinia Cambogia kommer fra tamarind frugten, som kan findes i Sydøst Asien og Indien. Den er kendt for at kunne brænde overskydende fedt og undertrykke din appetit, hvilket kan føre til en reduktion af din fedtprocent. 

Garcinia Cambogia Pure virker på to måder for at hjælpe dig med at tabe dig. For det første kan det hjælpe dig med at undertrykke din appetit. Dette kan det gøre takket være serotonin, som er kendt for at kunne regulere dit humør og mindske dine abstinenser for mad og sukker. Dette kan hjælpe med at reducere trøstespisning og kan dermed reducere dit kalorieindtag. For det andet, kan det virke ved at blokere for det fedt som ellers ville blive ophobet i din krop. Ekstraktet hjælper med at omvende sukker og fedt til energi og muskler. Dette skift kan hjælpe dig til at træne mere og hjælpe dig til at reducere kropsmasse så du kan få en slankere figur.

Hvad jeg oplevede

Det lød jo meget lovende alt sammen. Jeg har læst så sindssygt mange gode anmeldelser af dette produkt, og derfor faldt valget på disse piller. Jeg tog 3 piller om dagen (har gjort de i ca. 4 uger) morgen, middag og aften, sammen med mad. Jeg er ikke blevet magisk slank af pillen i sig selv. Det er det første jeg vil sige. Men det har jeg heller aldrig troet jeg ville af en pille og det var derfor på ingen måde min forventning, da jeg gik ind til det. Der, hvor jeg kan mærke den rent faktisk virker, er på min appetit. Allerede efter et par dage oplevede jeg mindre appetit og min lyst til søde sager var stort set væk. Altså jeg cravede det faktisk ikke, og der var flere gange, hvor min kæreste spurgte ‘er du ikke sulten’ når han var det og det var mange timer siden sidst vi havde spist. Det var både jeg og min kæreste ret overraskede over. Det faktum, at jeg spiste mindre mad og spiste mindre usundt generelt betød selvfølgelig, at jeg smed lidt vægt, når jeg oveni det også har trænet. Der må jeg give pillen, at den holder hvad den lover, på det punkt. Man mister faktisk lidt appetit og lyst til søde sager og det er rigtig befriende, hvis man er et total madøre som mig.
Om pillen brænder overskydende fedt af og omvender sukker og fedt til energi og muskler, det ved jeg sgu ærlig talt ikke. Jeg er skeptisk, som jeg altid er. Og jeg aner ikke, hvad der præcis er sket i min krop. Jeg har læst andre anmeldelser, som siger ‘bare spis det du vil og plejer og så bliver du tynd’ – dét kommer jeg aldrig til at tro på. Men de skal have min anbefaling, hvis det man går efter er, at prøve at slippe af med trang til fed mad og sukker hele tiden, for, hånden på hjertet, det hjælper de rent faktisk med.

Örtte – Skinny Tea
Hvad produktet lover

Örtte slanke te er en slags ‘kur’ som består af en morgente og en aften te. Kombinationen af både en morgen og aften te giver det bedste udgangspunkt for vægttab. De udvalgte naturlige ingredienser er baseret på flere undersøgelser og evalueret af sundhedseksperter for at skabe den bedste slankete. Udover sine slankende effekter udrenser teen kroppen for giftstoffer og toksiner således, at kroppens organer vil fungere mere effektiv. Det bidrager til, at kroppens egen forbrænding optimeres. 

Hvad jeg oplevede

Jeg har læst om et utal af teprodukter på markedet, som lover mere eller mindre det samme. Så jeg var yderst skeptisk med dette produkt. For at lave en relativt pålidelig anmeldelse, stoppede jeg på pillerne da jeg begyndte min 28 dages te-kur. Så tænker jeg, at jeg bedre har kunnet skelne mellem, hvilken effekt, der kommer fra hvad. Nå, men tilbage til teen. Jeg vil starte med at sige, at jeg drak en te hver morgen og en aften te hver anden aften – det er det man skal. Og, de smager altså godt. Første plus. Virkelig godt faktisk. Igen er jeg ikke blevet magisk tynd, hvis det er det man går og tror, der sker. Efter 28 dage vil jeg dog sige, at jeg føler, at teen har hjulpet mig med ‘at rense ud’. Jeg opdagede relativt hurtigt at min oppustede mave blev fladere (har irritabel tyktarm, så der skal absolut ingenting til jeg bliver ekstremt oppustet) og generelt havde jeg en følelse af, at være ‘renset’ indeni. Det er måske bare tankerne om, hvad teen gør, men det føler jeg helt sikkert, at den hjalp den på. Jeg tror ikke jeg har tabt mig i kilo, men det ser ud som om, jeg har smidt lidt cm om maven/taljen og lidt om lårene.
Jeg vil ikke love, at det er 100% teens fortjeneste, eller om det er fordi jeg har trænet, men der er ingen tvivl om, at den har hjulpet mig med mindre oppustet mave og en følelse af at være udrenset. Og så smager den vidunderligt.
Det eneste minus jeg oplevede ved at skulle drikke teen var, at jeg syntes det var lidt ‘uoverskueligt’ at indtage teen om aftenen (hver anden). Det er mest bare dovenskab, for så uoverskueligt er det jo ikke at drikke en kop te. Men det skal jo med i anmeldelsen.

Örtte – Detoxte
Hvad produktet lover

Denne populære detox te giver kroppen en effektiv udrensning af ophobet affaldsstoffer og ernærer dertil kroppen med antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer. Specielt designet til at afgifte og rense din krop, sind og hud vil den unikke blanding af rense kroppen for toksiner og giftstoffer, som vil holde din krop i en sund naturlig balance. Ved at skabe balance i kroppen vil du opleve, at kroppens organer fungerer mere effektivt, hvilket giver dig adskillige positive effekter. De naturlige ingredienser i Örtte Detox Tea er baseret på flere undersøgelser og evalueret af sundhedseksperter for at skabe markedets bedste detox te. 

Hvad jeg oplevede

Jeg vil starte med at sige, at jeg kun har drukket denne te i 10 dage nu. Jeg har ikke haft længere tid, da jeg ikke har villet tage nogle produkterne på samme tid, af hensyn til anmeldelsernes kvalitet og reliabilitet. Så anmeldelsen er baseret på min oplevelse de sidste 10 dage, hav det gerne med i tankerne, når I læser det.

Denne her te, har faktisk virkelig gjort noget for min hud. Allerede efter 10 dage. Jeg føler min hud er blevet sådan helt blød og pæn og jeg føler mig, som med ovenstående te, udrenset og mindre oppustet. Derudover synes jeg også, at denne te hjælper mig med mine sukkercravings, mere end jeg synes det med skinny teen. Jeg har som sagt ikke indtaget teen alle de dage jeg skal, men indtil videre, er jeg faktisk rigtig positiv over denne te. Den smager også godt, men synes alligevel, at smagen i skinny teen er bedre. Dog er jeg mere (indtil videre) begejstret for effekten af denne. Jeg synes faktisk at mærke flere ting den gør for min krop, som den lover. Så den vil jeg helt sikkert anbefale!

Konklusion af alle 3 produkter

Det var min anmeldelse af produkterne. Hudløs ærlig. Jeg ser en effekt i den allesammen uden tvivl, det er altså ikke bare penge ud i toilettet. De indeholder ikke noget farligt for kroppen, hvilket jeg også synes er utrolig vigtigt.. altafgørende faktisk. Pillerne er lette at sluge og begge teprodukter smager dejligt. Dog vil jeg aldrig anbefale, at man køber sig fattig i produkter, som disse, fordi man tror det er en magisk kur for at blive slank og man kan spise slik, kage og pizza ved siden af alt det man vil. Det er min holdning, det tror jeg simpelthen ikke på. Jeg har spist helt normalt ved indtag af alle produkter, primært sundt og motion, men der har også være plads til sommergrillpølser, et par is og noget fed mad. Det er også vigtigt at huske, at det her er min oplevelse. Det virker muligvis anderledes på jeres kroppe. Måske I ser en meget større effekt, måske I ingen oplever. Jeg har læst rigtig mange anmeldelser, med rigtig mange forskellige erfaringer. Jeg vil anbefale jer, at sætte jer godt ind i produkterne før I køber dem. Derudover synes jeg sådan nogle produkter har en psykologisk effekt – jeg får mere lyst til sund livsstil og træning, så det er jo bare et plus. Jeg vil klart anbefale alle 3 produkter, men også gøre jer opmærksom på de ting jeg har skrevet her. Jeg håber I kunne bruge det til noget. Rigtig dejlig mandag

8 kommentarer

 • Amanda

  Jeg har overvejet at skifte min almindelig te ud med slankete. Efter at have læst dit indlæg gør jeg det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valmue92

  Indtil for 2 timer siden havde jeg aldrig hørt om slankete, og hvis nogen havde fortalt mig om det havde jeg sikkert tænkt de ikke er rigtig kolge 😉

  Efter lidt research er knap så tvivlende både her og på https://www.madison.dk/slankete bliver der skrevet meet positivt om teen, så måske skal jeg lade mig overvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Sikke en god anmeldelse, det virker til at du virkelig har prøvet produkterne selv om det er sponsoreret.

  Jeg ville lige høre… tror du de virker på samme måde for mænd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hej !
  Du nævner at du har irritabel tyktarm, det har jeg også, og det er en bitch :/ Hvad gør du får at holde symptomer nede? Kender du til nogle gode kosttilskud/piller man kan tage der hjælper??
  Vh. Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Ida

   Ja det er røv nederen. Jeg spiser noget der hedder HUSK (som fås i forskellige produkter) og så drikker jeg meget vand især mellem og under måltider, det hjælper lidt. Men jeg skal snart have undersøgt om jeg har glutenallergi eller er laktoseintollerant, hvilket også kan være grunden. Nu venter jeg og ser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kære Line Sofie. Jeg bliver lidt ked af at læse dette indlæg. Jeg var helt vildt glad for dit indlæg forleden, hvor du skrev om, at du var træt af at lægge under for, at vores kroppe skal se ud på en bestemt måde. Det indlæg kunne jeg relatere meget til, og det er jeg sikker på, mange andre også kunne. Megasejt. Derfor synes jeg, det skurrer lidt, at du kort tid efter laver et indlæg, hvor du tester slankeprodukter. Måske har du tænkt, at sådan et test-indlæg kan hjælpe folk til at navigere lidt i det kæmpe udbud af den slags produkter, der er. Måske har du tænkt, at det bare kunne være sjovt at prøve. Måske har du selv haft et øjeblik hvor du tænkte ‘fladere mave nemt, fedt, det vil jeg sgu gerne’. Fair nok, men jeg synes alligevel at det er ærgerligt i kølvandet på dit tidligere indlæg. For mig skriger et indlæg som dette: Der er en rigtig måde at se ud på, og den er slank. Når det så samtidig er en slank pige som dig selv, der tester dem, så virker det endnu mere problematisk. Hvis du har lyst, må du meget gerne dele dine tanker bag dette indlæg. Så kan snakken fra kommentarfeltet i dit tidligere indlæg måske blive udvidet med nye perspektiver i en debat, som er virkelig vigtig at tage. Alt det bedste, Emilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Emilie

   tak for din kommentar. Jeg vidste der ville komme en sådan kommentar her, så jeg var helt forberedt 🙂 Jeg kan sagtens se, hvad du mener. For det første: jeg takkede ja til dette indlæg for 3 måneder siden, da testperioden på sådanne produkter er lang (for at kunne lave et ærligt indlæg) så altså langt inden mit indlæg omkring ‘kropsideal’. Derfor virker det lidt underligt, at det kommer blot få dage efter at jeg tester ‘slankeprodukter’, men det var den timing indlægget havde og kunne derfor ikke laves om (det havde været federe i omvendt rækkefølge). For det andet var mine tanker ikke, at jeg håbede jeg ville tabe mig af dette, men jeg har læst mange anmeldelser, hvor folk skriver ‘du kan bare spise pizza og slik osv. og så spise piller, så bliver du tynd’ og så har jeg set en milliard kommentarer fra piger, der stiller alle mulige spørgsmål omkring denne her pille fordi de vil have den. Jeg tænkte rigtig meget, at den anmeldelse virkede en smule uærlig og hvis jeg nu selv testede det, så kunne det være folk kunne få et mere ærligt indtryk af produktet. For som jeg skriver, så tror jeg ikke på at piller/te eller noget som helst, gør en magisk slank/tynd, HVIS det er det man vil. Jeg skriver netop, at det har virket på min hud, min oppustede mave og min trang til søde sager, men at jeg helt ærligt ikke på magisk vis har smidt en masse kilo og fedt og pludselig har helt flad mave.

   Jeg synes det er en superfin kommentar, rigtig konstruktiv og derfor skal du selvfølgelig have et svar. Jeg ville på ingen måde sige, med dette indlæg, at ‘tynd eller slank’ er den rigtige måde at se ud på. Jeg tester udelukkende produkterne for dem, som kigger på det (absurd store) marked af produkter, for at give dem MINE erfaringer, helt ærligt og ikke noget jeg skriver så kunden kan sælge mere. Som jeg starter indlægget ud med, så gjorde jeg kunden opmærksom på inden mit indlæg, at jeg var hudløst ærlig og derfor fuldstændig ligeglad med, hvor godt det fik produkterne til at fremstå. Hvis det var noget lort, så ville jeg skrive det.

   Jeg håber derfor man kan se i indlægget, at jeg tester nogle produkter og kommer med den helt ærlige anmeldelse. Jeg har ikke tænkt ‘fedt, flad mave’ og håbet på de hjalp med det, jeg har tænkt ‘fedt, så kan jeg få lov at teste nogle produkter på et marked, der flyder over med disse ting som alle lover ‘at du taber dig uden at gøre noget andet’ og at så kunne jeg måske få lov til, at kaste noget lys på, at det måske ikke altid er sådan’- agtigt 🙂 at jeg har oplevet noget positiv effekt klager jeg ikke over, jeg kan godt lide ikke at være oppustet og at min hud er flot og blød. Men det kunne helt sikkert også opnås på andre måder 🙂

   Jeg håber det forklarer lidt mine tanker bag. Og jeg håber man kan se i mit indlæg, at jeg har lagt rigtig mange tanker i, at gøre det helt rigtigt og være 100% ærlig. Jeg håber heller ikke det lyser at ‘man burde være slank for at være perfekt’ slet ikke. Det her var nu engang de produkter jeg kunne teste og jeg håbede det kunne hjælpe folk lidt med at navigere rundt i alle de ting der findes.

   Kh,
   Line Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Kære Line Sofie
   Tak for dit gode svar. Jeg kan sagtens se dine pointer, og jeg synes selvfølgelig, det er dejligt for dig, at du oplever nogle positive effekter af pillerne på din hud, oppustethed og sukkertrang. Jeg synes også, det var nemt at se, at dit indlæg om produkterne var din ærlige mening, og at dine ord ikke var købt. Og når du har lavet en aftale for længe siden, er du selvfølgelig også nødt til at overholde den. For mig er det springende punkt, at du overhovedet ved at lave dette indlæg og og omtale produkterne (uanset hvor kritisk og nøgternt du gør det), er med til at holde liv i en industri, der alt andet lige lever at at sælge drømmen ‘slank’ til kvinder verden over og lukrere på deres (vores) usikkerhed og følelse af at være forkert. Selvfølgelig kan man sige: Gør et enkelt indlæg på en blog den store forskel i det spil, men du ved, mange bække små.

   Du må ikke tage denne kommentar ilde op, det er kun ment som et indspark i debatten. Og måske viser dine to indlæg tilsammen, at det virkelig ER svært at navigere i kropshysteriet. Og at selvom man rationelt godt ved, at der ikke er en bestemt måde at se ud på, der er den rigtige, så er det alligevel svært at gøre sig fri af følelserne omkring det hver dag og hele tiden.

   Alt det bedste, Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag i en film