Prutter, privatliv og praktiske opgaver

Vinderne og min egen oplevelse

dlux3000

Sponsoreret Inlæg

Så blev det tid til, at annoncere en vinder af min D-vitamin konkurrence. Men først vil jeg da lige fortælle om min egen oplevelse med D-vitamin spray D-lux 3000. Jeg var lidt skeptisk, både ift. effekten (som jeg kommer ind på snart) men også det med, at skulle tage noget hver dag. Jeg er en hat til at få slugt piller. Det er jo det simpleste i verden og alligevel får jeg det bare ikke gjort. Men det var overraskende meget nemmere (for mig) at tage at sprøjt i munden hver dag. På en eller anden måde føltes det bare så meget lettere og mere overskueligt, at skulle tage et sprøjt med mintsmag om dagen, end at skulle sluge piller. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, der har det sådan med piller? Anyway, 50 dage er gået, hvor jeg har taget et sprøjt hver dag.

Jeg fik taget blodprøver inden jeg begyndte hvor mit D-vitamin tal lå på 53. Sygeplejersken fortalte mig, at i Danmark siger man det skal ligge over de 50, for at være ‘normalt’. I mange andre lande ligger den på 80, men fordi vi i Danmark ikke har ligeså meget sol osv., så hedder det 50. Dvs. at jeg egentlig havde et fint niveau inden jeg begyndte. Så jeg var enormt spændt på at se, om der virkelig skete noget. På den måde synes jeg det virker mere ‘ægte’ med piller. Jeg kunne ikke forestille mig, at et pust i munden om dagen med en spray med mintsmag, ligefrem kunne gøre noget for mit D-vitamin niveau i kroppen. Men der tog jeg fejl. Efter 50 dage fik jeg målt det igen og denne gang lå mit tal på 104. Det er næsten en fordobling på 50 dage. Så jeg var selvfølgelig nødt til, at spørge sygeplejersken om det nu var for højt. Men hun fortalte at man skal op på 200 eller derover før det er for højt, mit er helt perfekt nu.

Og har jeg så kunnet mærke en forskel? Ja. Det har jeg faktisk. Jeg føler jeg har mere energi i kroppen, lidt mindre hovedpine og ikke bliver så let svimmel. Det tænkte jeg faktisk allerede efter 3 uger. Om det er sprayen eller noget andet, det kan jeg jo ikke sige med 100% sikkerhed. Men der er ingen tvivl om, at den virker. Det viser mine tal jo, sort på hvidt. Hvis man har lavt D-vitamin niveau i kroppen, så kan jeg klart anbefale denne spray. Det er nemt, smager dejligt og smagen er vigtig for, at et vitamin- eller mineraltilskud kan bruges som mundsprays, denne smager af pebermynte og så er den effektiv. Det er også smart at de fås til børn, som ofte synes dét at sluge piller er meget ubehageligt. Jeg må indrømme jeg er imponeret. Jeg havde, af en eller anden grund, bare ikke rigtig troet på, at de efter 50 dage ville kunne måle i mit blod, at nu var der sket en ændring. Men jeg tog fejl. Jeg vil bestemt fortsætte med Spray i vinterperioden og gøre det bedste jeg kan hele sommeren, for at få D-vitamin på andre måder.

Og nu til vinderne. Jeg har fået lov at udlodde en kurv med de lækreste produkter fra Nordic Health (bl.a. 1 D-vitaminspray (DLUX 3000), 1 Multivit Multivitaminspray, 1Magnesium Spray Goodnight, 1 Magnesium Body Butter, 1 Magnesium Badeflager og mere) til 3 heldige læsere. Og vinderne er:

Fie S: Én af mine veninder bor heldigvis lige rundt om hjørnet, så vi har lidt en ting med at ringe til hinanden, når solen skinner, og så smutter vi ned efter en kaffe og går en lang tur. Det er skide hyggeligt, og så får vi lige fyldt depoterne op, ah!

Aske Olsen: Jeg prøver så vidt muligt at få solens stråler når den nu engang skinder, har læst at et kvarter på arme og ben (med t-shirt & shorts) er nok til at indtage det daglige dosis d-vitamin. Det kan selvfølgelig være svært om vinteren, burde nok tage noget tilskud.

 Camilla Dahl: Forsøger at tilbringe så meget tid som muligt udenfor. Det indebærer blandt andet den daglige cykeltur til og fra arbejde. Derudover forsøger vi (mine kollegaer og jeg), at huske hinanden på, at drikke den obligatoriske kaffe/the efter frokost udenfor (hvis vejret er til det) – så vi både får frisk luft og lys. Det kan virkelig anbefales, hvis man sidder indenfor på et kontor det meste af dagen. Den her konkurrence er helt genial – dét ville uden tvivl kunne mærkes med sådan et vitamin boost 

Tillykke til jer 3, I får en email fra mig snarest. Og til alle jer andre, tak fordi I deltog. I kan læse mere om alle produkterne, inklusiv D-vitamin spray her. Hav en dejlig dag og husk nu, kom lidt ud i solen nu den er der.. det er noget med det dér D-vitamin 😉

5 kommentarer

 • Fie S.

  No rush, men jeg ville bare lige kommentere for at være på den sikre side – jeg har nemlig tjekket både min spam- og inbox uden at kunne finde en mail vedr. de lækre produkter fra Nordic Health. Stemmer det?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   den er på vej – mailen 😉 sorry forsinkelsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie S.

  Ej, hvor fantastisk! Det vil jeg glæde mig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt! Den bliver jeg næsten nødt til at prøve. er virkelig dårlig til at tage mine vitaminpiller, så tror dette ville være en bedre løsning 🙂 tak for tippet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ja det er jeg også.. mine p-piller er det eneste jeg er nogenlunde stabil til at tage (men det tog også mange år at få til vane). Så jeg er simpelthen så glad for denne spray! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prutter, privatliv og praktiske opgaver