Inflatable Fun

Ugens Etsy Tip # 41

Desktop37

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here

Etsy er et af mine absolut yndlingssteder at shoppe på nettet. Alle mulige små hyggelige ting og sager. Man kan jo finde alt. Denne gang er etsytippet de fine stjernetegnshalskæder. Det er ikke noget nyt, det har været fremme et stykke tid, men på etsy flyder det over med virkelig fine smykker. Jeg kan både lide dem, i cirklen og dem, der danner stjernetegnet. I kan finde alle de flotte smykker her, og ellers kan I klikke på hvert enkelt nr. for at komme til smykket, hvor I også har link til shoppens andre fine smykker. Indeholder affiliatelinks

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inflatable Fun