Butternut Squash Fries

Inflatable Fun

Desktop36
1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here

Sommeren er lige om hjørnet (jo den er så) og det betyder jo også, at vi skal bade, jeg eeeeelsker at bade. Der er intet frækt tænkt med overskriften, selvom den kunne misforstås, men det er fordi, at i år har jeg besluttet mig for, at jeg skal have et oppusteligt badedyr. Ligesom dengang man var barn. Og jeg er helt vild med dem her. De er så fine, sjove og barnlige på den helt fede måde. Jeg kan lige se mig selv flyde rundt i sådan en til sommer. Og så skal jeg selvfølgelig også have badebolden, det er klart. Jeg tror måske jeg er mest til nr. 4 eller 5. Hvilken synes I er sejest? Jeg er lidt i tvivl.

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Sisse-Sofie

    Nr. 2 eller 4, tror du vil blive gladest for noget man. Kan ligge på!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butternut Squash Fries